Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Κάζο για τον Αλκαράθ στη Ρώμη

Κάζο για τον Αλκαράθ στη Ρώμη

Ο Φαμπιάν Μαζοράν, Νο. 135 στην παγκόσμια κατάταξη, απέκλεισε τον Κάρλος Αλκαράθ (Νο.1) με 2-0 σετ και προκρίθηκε στον τέταρτο γύρο του Rome Masters.

«Βόμβα» στη Ρώμη, με τον άσημο, Φαμπιάν Μαζοράν, Νο. 135 στην παγκόσμια κατάταξη της ATP, να πετάει εκτός τον Κάρλος Αλκαράθ, Νο.1 στον κόσμο!

Ο Ούγγρος, που ξεκίνησε από τα προκριματικά, πραγματοποίησε μια σπουδαία εμφάνιση και επικρατώντας με 2-0 σετ (6-3, 7-6) πέταξε εκτός τον καλύτερο τενίστα στον κόσμο και αναμφίβολα το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Μια απίθανη εμφάνιση από το Νο.135 της παγκόσμιας κατάταξης, με τον Ούγγρο να εκμεταλλεύεται στο έπακρον τα λάθη και την κούραση του Κάρλος Αλκαράθ και να πετυχαίνει μια σπουδαία νίκη. Μια νίκη που θα αφηγείται στα… εγγόνια του!

Αυτή ήταν μόλις η 3η ήττα του Ιβηρα στη φετινή σεζόν και η πρώτη που δεν έρχεται σε ημιτελικό ή τελικό, με τον Κάρλος να πληρώνει ακριβά την κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια, αφού προερχόταν από συνεχόμενα τουρνουά σε Βαρκελώνη και Μαδρίτη, τα οποία μάλιστα είχε κατακτήσει.

Ο Φαμπιάν Μαζοράν ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και με μπρέικ στο 4ο γκέιμ προηγήθηκε με 3-1, ενώ λίγο αργότερα έφτασε στο 4-2. Ο Κάρλος προσπάθησε να πάρει πίσω το μπρέικ, αλλά δεν τα κατάφερε, με τον Ούγγρο να κάνει το 6-3 και το πρώτο βήμα για τη νίκη.

Το δεύτερο σετ ήταν ντέρμπι, με τον Φαμπιάν να κάνει μπρέικ στο 7ο γκέιμ και να προηγείται με 4-3. Ο Ισπανός απάντησε με το ίδιο νόμισμα και ισοφάρισε σε 4-4, με τους δύο τενίστες να οδηγούνται στο τάι μπρέικ. Εκεί ο Κάρλος προηγήθηκε με 4-1, αλλά δεν κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμά του, με τον Ούγγρο να παίρνει τους επόμενους 6 πόντους και με 7-4 να πανηγυρίζει τη σπουδαιότερη νίκη της καριέρας του.

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024