Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πιόλι: «Ο Λεάο θα αγωνιστεί κόντρα στην Ίντερ»

Πιόλι: «Ο Λεάο θα αγωνιστεί κόντρα στην Ίντερ»

Ο Στέφανο Πιόλι αποκάλυψε την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Ράφαελ Λεάο και τόνισε πως ο Πορτογάλος κατά πάσα πιθανότητα θα αγωνιστεί στον δεύτερο ημιτελικό του Champions League με την Ίντερ.

Όλο το Μιλάνο ζει και αναπνέει για τον μεγάλο ημιτελικό του Champions League ανάμεσα στην Ίντερ και τη Μίλαν, με τους «νερατζούρι» να έχουν μεγάλο προβάδισμα μετά τη νίκη με 2-0 στο πρώτο ματς στο «Σαν Σίρο».

«Τα μάτια των παικτών της ομάδας μου λένε ότι αυτοί οι παίκτες προετοιμάζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Για να κάνουμε τα πράγματα πολύ καλύτερα από το πρώτο ματς και να κερδίσουμε το παιχνίδι.

Στόχος είναι να κερδίσουμε για να προκριθούμε σε έναν τελικό που κανείς δεν θα είχε προβλέψει ποτέ. Όπως κανείς δεν πίστευε ότι η Μίλαν θα φτάσει τόσο μακριά, κανείς δεν πιστεύει τώρα ότι μπορούμε να φτάσουμε στον τελικό. Από την άλλη, ξέρω ότι μπορούμε να κάνουμε ένα σπουδαίο παιχνίδι γιατί γνωρίζω καλά τους παίκτες μου».

Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του Στέφανο Πιόλι μιλώντας στους δημοσιογράφους στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αυριανής επαναληπτικής αναμέτρησης.

«Με τους παίκτες μιλήσαμε μόνο για τον αυριανό αγώνα και όχι για τη Σπέτσια. Είναι παιχνίδια που όλοι ονειρεύονται να ζήσουν. Ξεκινάμε με ένα μειονέκτημα, αλλά ξέρουμε ότι έχουμε τα προσόντα για να το ανατρέψουμε. Όποιος παίζει σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο ξέρει ότι τα παιχνίδια δεν τελειώνουν μέχρι να τελειώσουν και ότι όλα μπορούν να γίνουν.

Η Ίντερ είναι μια δυνατή ομάδα, αν παίξουμε έναν αγώνα υψηλού επιπέδου θα παλέψουμε γι’ αυτό», ενώ για το ζήτημα που απασχολεί τους περισσότερους σχετικά με την επιστροφή του Ράφαελ Λεάο είπε: «Ο Ραφαέλ είναι καλύτερα. Αυτός και ο Κρούνιτς θα προπονηθούν τη Δευτέρα κι αν όλα πάνε καλά θα αγωνιστούν».

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Λαμία: Χωρίς Κάρμο, Ορτέγκα και Γιόβετιτς (pic)

Έμειναν εκτός για να ξεκουραστούν ενόψει του ημιτελικού με την Άστον Βίλα, όπως επίσης και ο Ντόι με τον Ιμπόρα – Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με Λαμία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024