Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Eurovision 2023: Η Τζένη Μελιτά απαντά στις φήμες ότι έλαβε14.000 ευρώ για την παρουσίαση

Eurovision 2023: Η Τζένη Μελιτά απαντά στις φήμες ότι έλαβε14.000 ευρώ για την παρουσίαση

Τι ξεκαθαρίζει η παρουσιάστρια;

O 67ος διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision στο Λίβερπουλ ολοκληρώθηκε και άφησε μία πικρία, καθώς η ελληνική συμμετοχή αποκλείστηκε στον δεύτερο ημιτελικό.

Η επιλογή του Victor Vernicos έλαβε πολλές αρνητικές κριτικές ενώ στο επίκεντρο ήρθε και το ποσό που έλαβαν οι παρουσιάστριες Μαρία Κοζάκου και Τζένη Μελιτά.

Με αφορμή τα όσα ειπώθηκαν, αλλά και ένα σχόλιο που διάβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Τζένη Μελιτά θέλησε να ξεκαθαρίσει πως για τη συμμετοχή της στη Eurovision δεν έλαβε 14.000 ευρώ, όπως ειπώθηκε, αλλά έκανε την παρουσίαση αφιλοκερδώς.

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram η ίδια σημείωσε ότι το έκανε αφιλοκερδώς και υπογράμμισε πως «θα την ξαναπαρείχα άλλες 100 φορές αν μου ζητηθεί».

«Άμα έπαιρνα κι εγώ για να παρουσιάσω το «πανηγυράκι» 14 χιλιάρικα και εμένα αξέχαστο θα μου έμενε», ήταν ένα από τα σχόλια που δέχτηκε η Τζένη Μελιτά, η οποία απάντησε:

«Επειδή μου ήρθε αυτό το εντελώς αναληθές σχόλιο και στεναχωρήθηκα πολύ. Να το πω λοιπόν ακόμα μια φορά. Τη δουλειά μου την παρείχα με πολλή αγάπη αφιλοκερδώς. Και θα την ξαναπαρείχα άλλες 100 φορές αν μου ζητηθεί. Αφιλοκερδώς. Νομίζω το λύσαμε. Σας αγαπώ, Τζένη».

Παράλληλα, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στην εκπομπή «Το Πρωινό», όπου ο Γιώργος Λιάγκας αναθεώρησε τα όσα είχε πει τις προηγούμενες ημέρες για την αμοιβή της. Ο παρουσιαστής είπε χαρακτηριστικά πως «τα 14 χιλιάρικα που είπαμε, δεν είναι η αμοιβή των παρουσιαστριών, δεν πληρώθηκαν τα κορίτσια. 14 χιλιάδες είναι η ενοικίαση του booth των σχολιαστών, η ενοικίαση του χώρου. Να είμαστε σωστοί».

Δείτε τις αναρτήσεις της

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024