Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Eurovision 2023: Ουκρανή τραγουδίστρια κατηγορεί τη Loreen για αντιγραφή

Eurovision 2023: Ουκρανή τραγουδίστρια κατηγορεί τη Loreen για αντιγραφή

Πολλοί παρομοιάζουν το «Τattoo» με τουλάχιστον τρία κομμάτια.

Σάλος έχει ξεσπάσει με το νικητήριο τραγούδι της Σουηδίας στη Eurovision 2023 που κατηγορείται πως μοιάζει με άλλα τρία κομμάτια.

Η εισαγωγή του «Τattoo» και η μελωδία του τραγουδιού με τίτλο «Σκέτος εγώ» της Γεωργίας Νταγάκη, που κυκλοφόρησε το 2012 μέσω γερμανικής εταιρείας παραγωγής, έχουν αρκετά κοινά.

«Συγχαρητήρια στη Σουηδία και στην Λορίν για τη νίκη στην Eurovision. Μου δίνει μεγάλη χαρά που το δικό τους τραγούδι σας θύμισε το δικό μου ‘’Σκέτος εγώ’’ και που τελικά ήταν και αυτό που ξεχώρισε στον διαγωνισμό», είπε η ερμηνεύτρια, Γεωργία Νταγάκη.

Τα τελευταία 24ωρα πολλά είναι τα σχόλια στα social media για το κομμάτι που ερμήνευσε η Loreen. Πολλοί μάλιστα, κατηγόρησαν τη Σουηδή τραγουδίστρια για λογοκλοπή, όταν εντόπισαν τουλάχιστον τρία πανομοιότυπα τραγούδια, όπως είναι αυτό της Ουκρανής τραγουδίστριας Μίκα Νιούτον.

Η τελευταία, που είχε λάβει και αυτή μέρος στον διαγωνισμό το 2011, έλαβε δεκάδες μηνύματα από θαυμαστές της όταν κυκλοφόρησε το τραγούδι που θα διαγωνιζόταν η Loreen και η ίδια απάντησε.

«Τι μπορώ να πω παιδιά; Χρησιμοποίησε σχεδόν την ίδια ιδέα με τη δική μου το 2011. Ειλικρινά αν την ενέπνευσα και αποφάσισε να πάει με την ίδια σχεδόν εμφάνιση με τη δική μου, τότε καλή τύχη», είχε πει.

Σε σχόλια κάτω από το τραγούδι της Μίκα Νιούτον μετά από τη νίκη της Σουηδίας, η Σουηδή αποδοκιμάστηκε έντονα.

«Το άκουσα χθες το βράδυ στη Εurovision, ήταν καλό», «Μου φαίνεται ‘’καλό’’ να κερδίζεις τη Eurovision τόσο εύκολα με ένα τραγούδι που έχει κάνει ήδη επιτυχία», «Συγχαρητήρια Μίκα Νιούτον, κέρδισες τη Eurovision 2023. Η Loreen και όλο το σύστημα θα έπρεπε να ντρέπονται», είναι μόνο κάποια από τα σχόλια που γράφτηκαν.

Άλλοι εντόπισαν μεγάλη ομοιότητα του «Τattoo» μέχρι και στην τεράστια επιτυχία των ΑΒΒΑ «The winner takes it all».

Η Λορίν πάντως μετά από τη μεγάλη της νίκη, απαντάει πως δεν έχει χρόνο για χάσιμο για να απαντήσει σε τέτοιου είδους σχόλια.

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024