Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Γκουαρντιόλα τα έβαλε με τη… Eurovision: «Είναι απίστευτο»

Ο Γκουαρντιόλα τα έβαλε με τη… Eurovision: «Είναι απίστευτο»

Παράπονα στην αγγλική ομοσπονδία για τον ορισμό του αγώνα της Σίτι με την Έβερτον την Κυριακή, έκανε ο Πεπ Γκουαρντιόλα και στάθηκε στο γεγονός ότι ο τελικός της Eurovision δεν επιτρέπει να γίνει το ματς το Σάββατο.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα έκανε με έμμεσο τρόπο τα παράπονά του για τη διεξαγωγή του τελικού της Eurovision στο Λίβερπουλ το Σάββατο (13/05), γιατί αυτός επηρεάζει τον αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με την Έβερτον και συνεπώς τη ρεβάνς του Champions League με τη Ρεάλ.

Η Σίτι αγωνίζεται στην έδρα της Έβερτον την ερχόμενη Κυριακή (14/5) για την Premier League και στη συνέχεια πρέπει να προετοιμαστεί για τη ρεβάνς κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, για τα ημιτελικά του Champions League.\Ενώ λοιπόν αυτό που θα διευκόλυνε περισσότερο την ομάδα του Πεπ, θα ήταν ο αγώνας με τα «ζαχαρωτά» να οριστεί το Σάββατο, κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει, λόγω της διεξαγωγής της Eurovision στο Λίβερπουλ εκείνη την ημέρα, καθώς καθώς οι αστυνομικές δυνάμεις δεν είναι επαρκείς για να φιλοξενήσουν και τα δύο γεγονότα, με τον Καταλανό τεχνικό να μην αφήνει ασχολίαστο το γεγονός:

«Δεν θέλω να με αποπροσανατολίσει η Ρεάλ επειδή έχουμε χρόνο -όχι πολύ χρόνο επειδή παίζουμε την Κυριακή, σας ευχαριστώ πολύ- όμως το ματς στο Γκούντισον Παρκ είναι προτεραιότητα.

Είμαι σίγουρος πως η La Liga και η Premier League θέλουν να βοηθούν τις ομάδες, δεν νομίζω ότι θέλουν να μας κάνουν να αισθανθούμε άβολα.

Είναι το πρόγραμμα με αυτό τον αριθμό των αγώνων που αποτελεί πρόβλημα. Δεν μπορούσαμε να παίξουμε το Σάββατο εξαιτίας της Eurovision στο Λίβερπουλ και δεν έχουμε αρκετή αστυνομία για να φιλοξενηθούν δύο γεγονότα ταυτόχρονα.

Θα προτιμούσα να έχουμε περισσότερο χρόνο για να προετοιμαστούμε, όμως έτσι είναι η κατάσταση. Δεν είναι όπως στην Γαλλία ή στην Γερμανία όπου οι ομάδες τους που παίζουν στην Ευρώπη, αγωνίζονται Παρασκευή.

Εδώ, η Premier League είναι πιο σημαντικό και το πρόγραμμα είναι πρόγραμμα».

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024