Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λούντζης: «Πάμε στο Final 4 να πάρουμε αυτό που μας αξίζει»

Λούντζης: «Πάμε στο Final 4 να πάρουμε αυτό που μας αξίζει»

Όσα είπε ο ο Μιχάλης Λούντζης μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ και ενόψει του Final 4 της Euroleague και του ημιτελικού με τη Μονακό.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε άνετα του ΠΑΟΚ για τον πρώτο ημιτελικό των playoffs της Basket League και πλέον οι «ερυθρόλευκοι» ετοιμάζονται για τον ημιτελικό του Final 4 της Euroleague κόντρα στη Μονακό (19/05, 18:00).

Μετά το τέλος του αγώνα ο Μιχάλης Λούντζης μίλησε για το σημερινό ματς με τον ΠΑΟΚ και την επικράτηση του Ολυμπιακού, ενώ αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με τους Μονεγάσκους τονίζοντας πως οι Πειραιώτες πάνε στο Κάουνας για να πάρουν αυτό που τους αξίζει.

Όσα είπε ο Λούντζης:

Για το ματς:

«Ήταν πολύ δύσκολο το παιχνίδι σήμερα. Ο ΠΑΟΚ ήταν ανταγωνιστικός. Έβαλε πολλά σουτ στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο πεισμώσαμε και ήρθε αυτή η διαφορά».

Για τη διαφορά εικόνας στο δεύτερο ημίχρονο:

«Και τα παιδιά του ΠΑΟΚ κουράστηκαν και εμείς ανεβάσαμε ρυθμό μέχρι και στους ψηλούς. Είμαστε χαρούμενοι που μπήκαμε συγκεντρωμένοι στο δεύτερο ημίχρονο. Ο ΠΑΟΚ έβαλε μόλις 7 πόντους στην τρίτη περίοδο».

Για το αν ξεκινούν όλα από την άμυνα:

«Από την άμυνα ξεκινάμε τα πάντα, αλλά σημαντικό ρόλο θα παίξει και η εμπειρία. Είναι το δεύτερο Final Four για τους περισσότερους. Είναι και κάποια ματς που τα κρίνουν παράγοντες, αλλά όλα ξεκινούν από την άμυνα μας».

Για την ακόμα μία παρουσία σε Final Four:

«Δείχνει το ποσό καλά δουλεύει ο οργανισμός και το ποσό σοβαρά δουλεύουμε και δεν μας λείπει τίποτα. Εκπληρώσαμε έναν στόχο να πάμε στο Final Four και τώρα έχουμε ακόμα δύο ματς».

Για τη Μονακό:

«Δεδομένο δεν είναι τίποτα. Παίξαμε με μια ομάδα που ήρθε 8η και ήταν για Final Four. Όλοι περίμεναν έναν πιο εύκολο αντίπαλο, αλλά μας ήρθε η Φενέρμπαχτσε. Η Μονακό είναι μια σκληρή ομάδα με ταλέντο και εμείς πάμε εκεί για να πάρουμε αυτό που μας αξίζει».

Για τον χαμό του Αλέξανδρου Βαρυτιμιάδη:

«Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Βαρυτιμιάδη».

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024