Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο Ταβάρες απάντησε στον Σλούκα: «Οι αριθμοί δεν λένε ψέματα»

Ο Ταβάρες απάντησε στον Σλούκα: «Οι αριθμοί δεν λένε ψέματα»

Ο Έντι Ταβάρες απάντησε στον Κώστα Σλούκα που υποστήριξε ότι ο Τόμας Γουόκαπ άξιζε το βραβείο του καλύτερου αμυντικού της Euroleague.

Ο Έντι Ταβάρες αναδείχθηκε καλύτερος αμυντικός της σεζόν στην Euroleague, αφήνοντας δεύτερο τον Τόμας Γουόκαπ του Ολυμπιακού. Λίγη ώρα αργότερα, ο Κώστας Σλούκας έσπευσε να εκφράσει την άποψή του μέσα από τα social media ότι ο συμπαίκτης του στον Ολυμπιακό άξιζε περισσότερο το βραβείο από τον ψηλό της Ρεάλ.

Ο σέντερ από το Πράσινο Ακρωτήρι δεν άφησε ασχολίαστη την τοποθέτηση του γκαρντ του Ολυμπιακού, ο οποίος είχε αναφέρει το όνομά του στο ποστ του και απάντησε στον παίκτη των «ερυθρόλευκων», πως ναι μεν ο Γουόκαπ θα άξιζε το βραβείο αλλά οι αριθμοί δεν λένε ψέματα.

«Το αξίζει επίσης (εννοεί τον Γουόκαπ), όμως οι αριθμοί δεν λένε ψέματα», έγραψε χαρακτηριστικά ο Ταβάρες, λίγες ημέρες πριν από το Final 4 του Κάουνας, εκεί όπου η «βασίλισσα» αν αποκλείσει την Μπαρτσελόνα στον ημιτελικό θα βρει απέναντί της στον τελικό το νικητή του ημιτελικού του Ολυμπιακού με τη Μονακό.

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024