Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σπέτσια – Μίλαν 2-0: Χάνεται η τετράδα για τους «ροσονέρι»

Σπέτσια – Μίλαν 2-0: Χάνεται η τετράδα για τους «ροσονέρι»

Η Σπέτσια πήρε νίκη ελπίδας με 2-0 επί της Μίλαν η οποία έχασε έδαφος για το «σεντόνι».

Επηρεασμένη από την ήττα από την Ίντερ στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό στο Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα για το Champions League, η Μίλαν… στραβοπάτησε στην έδρα της… κατώτερης Σπέτσια, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0, στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής της Serie A.

Mία ήττα που μπορεί να αποδειχτεί… καταστροφική ως προς την εξασφάλιση της εξόδου στο Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου για τους «ροσονέρι».

Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι, ο οποίος ξεκούρασε αρκετούς παίκτες ενόψει της ρεβάνς με την Ίντερ, έχασε πολύτιμο έδαφος, αφού έμεινε στους 61 βαθμούς και στην 5η θέση. Ο Πολωνός Πρζέμισλαβ Βισνιέφσκι άνοιξε το σκορ στο 75ο λεπτό, ενώ ο Ιταλός Σαλβατόρε Εσπόζιτο «έγραψε» το τελικό 2-0 για τους γηπεδούχους.

Αναπτέρωσε τις ελπίδες της για παραμονή η Σπέτσια μετά από αυτήν τη μεγάλη νίκη, η οποία είναι η πρώτη από περίπου δύο μήνες και οκτώ αγώνες. Η τελευταία ομάδα που είχε νικήσει η Σπέτσια στη Serie A ήταν η Ίντερ.

Σπέτσια: Ντραγκόβσκι, Ρέτσα, Νικολάου, Αμιάν, Αμπαντού, Βινσιέβσκι, Έκνταλ, Μπουραμπιά (64’ Ζουρκόβσκι), Εσπόζιτο, Ενζολά, Γκιασί (90+3′ Κοβαλένκο)

Μίλαν: Μενιάν, Κίερ, Ερναντές (64’ Μπαλό Τουρέ), Τομόρι (85’ Καλάμπρια), Καλουλού, Πομπέγκα, Τονάλι, Ρέμπιτς (71’ Ζιρού), Σαλεμάκερς (64’ Ντε Κετελάρ), Ντίαθ (71’ Αντλί), Οριγκί

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024