Ζωγράφου: Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε η Ούλωφ Πάλμε – Πυρκαγιά σε αυτοκίνητα
Κουκουλοφόροι βγήκαν από την Πανεπιστημιούπολη στου Ζωγράφου και επιτέθηκαν στους αστυνομικούς των ΜΑΤ με βόμβες μολότοφ, προκαλώντας μεγάλης έκτασης επεισόδια.
Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε η οδός Ούλωφ Πάλμε, στου Ζωγράφου, στο ύψος της Πανεπιστημιούπολης, εξαιτίας των επεισοδίων που προκλήθηκαν ανάμεσα σε κουκουλοφόρους και αστυνομικούς (φωτογραφία αρχείου, επάνω, από Eurokinissi).
Μολότοφ και κρότου-λάμψης
Κατά τις 03:30 σήμερα Σάββατο, περίπου 30 άτομα βγήκαν από την Πανεπιστημιούπολη και άρχισαν να πετούν βόμβες μολότοφ στους αστυνομικούς των ΜΑΤ που βρίσκονταν στην περιοχή, ενώ έβαλαν φωτιά σε κάδους απορριμμάτων.
Οι αστυνομικοί απάντησαν με χειροβομβίδες κρότου-λάμψης, αναγκάζοντας τους κουκουλοφόρους να επιστρέψουν στον χώρο της Πανεπιστημιούπολης.
Σοβαρές ζημιές σε αυτοκίνητα
Από τις βόμβες μολότοφ προκλήθηκε πυρκαγιά σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα, τα οποία υπέστησαν σοβαρές ζημιές. Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα.
Κατεσβέσθη #πυρκαγιά σε 2 ΕΙΧ οχήματα, στη επί της οδού Ούλωφ Πάλμε στην περιοχή Ζωγράφου Αττικής. Επιχείρησαν 6 #πυροσβέστες με 2 οχήματα.
Μετά τη διαδικασία υποβολής των Μηχανογραφικών, θα «ανοίξει» ο δρόμος για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής βάζοντας τέλος στην αγωνία των συνολικά 89.032 υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ