Διάρρηξη στη Θεσσαλονίκη: Καταδίωξη κουκουλοφόρων από ταράτσα σε ταράτσα – Επεισοδιακές συλλήψεις
Τι συνέβη στη Θεσσαλονίκη, με τις αστυνομικές δυνάμεις να καταδιώκουν κουκουλοφόρους από ταράτσα σε ταράτσα.
Δύο άτομα συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη αφού θεωρούνται ύποπτοι για τη διάρρηξη καταστήματος με ηλεκτρονικές συσκευές και κινητά τηλέφωνα. Κατά τη διάρκεια της διάρρηξης έπιασε φωτιά.
Η Αστυνομία έφτασε στο σημείο, εντόπισε τους δύο κουκουλοφόρους με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη από ταράτσα σε ταράτσα. Οι δύο συλληφθέντες αρνούνται ότι έχουν σχέση με τη διάρρηξη και δήλωσαν ότι βρίσκονταν στο σημείο επειδή έκαναν γκράφιτι.
Δείτε βίντεο
=
Το χρονικό της καταδίωξης
Οι δύο κουκουλοφόροι είχαν ανέβει επάνω στην εκκλησία του Αγίου Μηνά και πέταγαν αντικείμενα στους αστυνομικούς. Ένας από τους δύο χτύπησε και την καμπάνα.


Πώς συνελήφθησαν
Στη συνέχεια, ένας από τους δύο κουκουλοφόρους δήλωσε ότι θέλει να παραδοθεί και πήδηξε πάνω στο πυροσβεστικό όχημα ωστόσο προσπάθησε να ξεφύγει, με τους αστυνομικούς να τον κυνηγούν και τελικά να του περνούν χειροπέδες.
Ο νεαρός όταν συνελήφθη φώναζε στους αστυνομικούς ότι δεν είχαν σχέση με τη διάρρηξη και ότι ήταν εκεί για να κάνουν ένα γκράφιτι.
Στη συνέχεια παραδόθηκε και ο δεύτερος κουκουλοφόρος, χάρη και στην παρέμβαση του ιερέα της εκκλησίας που του ζήτησε να το κάνει χωρίς να κινδυνεύσει.
Έσβησε η φωτιά
Η φωτιά έχει σβήσει χάρη στις επιχειρήσεις των πυροσβεστών. Μάλιστα, χρειάστηκε να τρυπήσουν τα στόρια για να μπουν και σε παρακείμενα καταστήματα ώστε να σβήσουν τις φλόγες προτού η φωτιά επεκταθεί.

Το κατάστημα καταστράφηκε ολοσχερώς.
- Αριζόνα: Παιδί 18 μηνών βρέθηκε ζωντανό σε νεκροτομείο αφού γιατρός το κήρυξε νεκρό
- Σκύλος και σεισμός: Τι νιώθει πραγματικά και πώς μπορούμε να τον προστατεύσουμε
- ΝΑΤΟ: Εκτόξευση των αμυντικών δαπανών – Ιλιγγιώδη τα ποσά για το 2026 – Πόσα πληρώνει η Ελλάδα
- «Επιτέλους είμαι εδώ»: Πέντε μήνες μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό της, η Λίντσεϊ Βον μπήκε στο γυμναστήριο (vid)
- Άβα Γαλανοπούλου: Στο νοσοκομείο η ηθοποιός – Τι συνέβη
- Δυτική Ευρώπη: Δυναμώνουν τα κύματα καύσωνα – Θερμοκρασίες 3 βαθμοί Κελσίου πάνω από τον μέσο όρο
- Έξι τραυματίες από τη φωτιά στον Ασπρόπυργο, διασωληνωμένοι τρεις – Αναφορές για δεξαμενή προπανίου στον χώρο
- Μένει στην ΑΕΚ ο Γιόβιτς – Συμφώνησε ως το 2029
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442