Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Eurovision: Το μήνυμα της Loreen στο ελληνικό κοινό πριν τον τελικό

Eurovision: Το μήνυμα της Loreen στο ελληνικό κοινό πριν τον τελικό

Το μεγάλο φαβορί του φετινού διαγωνισμού μιλά για την Έλενα Παπαρίζου και την αγάπη που τρέφει για την Ελλάδα.

Λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό της Eurovision στο Λίβερπουλ, η εκπρόσωπος της Σουηδίας, Loreen, μιλά για την αγάπη που τρέφει για την Ελλάδα, τη συνάντησή της με την Έλενα Παπαρίζου, αλλά και την αδυναμία που έχει στη φέτα.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο «Καλύτερα Δε Γίνεται», η τραγουδίστρια αναφέρεται και στην επιστροφή της στον διαγωνισμό 11 χρόνια μετά το «Euphoria».

«Είμαι πολύ χαρούμενη. Αυτό που με ικανοποιεί είναι ότι μπορώ να συνδεθώ με το κοινό. Όπου υπάρχει θετική ενέργεια πηγαίνω. Όταν υπάρχει αρνητική δεν πάω καν», λέει.

Η ίδια θυμάται τη συνάντηση που είχε με την Έλενα Παπαρίζου: «Έχω συναντήσει την Έλενα Παπαρίζου στη Σουηδία, αλλά πολύ καιρό πριν. Θυμάμαι όμως, ότι ήταν μία πολύ ακέραιη και δυναμική γυναίκα, ξέρεις, μου αρέσουν αυτοί οι άνθρωποι».

«Αγαπώ την Ελλάδα, μπορεί να έρθω στη χώρα σας για διακοπές μετά τον διαγωνισμό. Το Σάββατο, για χάρη της φέτας θα τα δώσω όλα. Σας αγαπώ», προσθέτει.

Η συνέντευξή της

Η Loreen γεννήθηκε στις 16 Οκτωβρίου 1983 στη Στοκχόλμη και είναι Σουηδή τραγουδίστρια και μουσικός παραγωγός. Όταν ήταν μικρή, μετακόμισε στο Βέστερας, όπου και μεγάλωσε.Έγινε γνωστή στο ευρύ σουηδικό κοινό μετά την συμμετοχή της, στο σουηδικό Idol το 2004 όπου προκρίθηκε στο μεγάλο τελικό και κατέλαβε την τέταρτη θέση.

Την επόμενη χρονιά, κυκλοφόρησε το πρώτο της σινγκλ, “The Snake”, με το συγκρότημα Rob’n’Raz. Εργάστηκε ως παραγωγός και σκηνοθέτης για αρκετά ριάλιτι σόου στην σουηδική τηλεόραση. Το 2011, κυκλοφόρησε το σινγκλ της “My Heart Is Refusing Me”, το οποίο σημείωσε μεγάλη εμπορική επιτυχία στη Σουηδία.

Το 2012, εκπροσώπησε τη Σουηδία στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, με το τραγούδι “Euphoria”, και κέρδισε το διαγωνισμό με 372 βαθμούς.

Φέτος, τραγουδά το «Tattoo» και τα προγνωστικά τη θέλουν εκ νέου νικήτρια.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024