Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Δεν ξέρω τι “μαγειρεύτηκε”, δόθηκαν δικαιώματα»

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Δεν ξέρω τι “μαγειρεύτηκε”, δόθηκαν δικαιώματα»

Ο παρουσιαστής σχολίασε τη Eurovision και τον αποκλεισμό της Ελλάδας.

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος μίλησε για τη ζωή του, τα επαγγελματικά του σχέδια, τη Eurovision αλλά και για την υποψηφιότητά του στις εκλογές της 21ης Μαΐου με την ΝΔ, στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» στο MEGA.

Η υποψηφιότητα στις εκλογές της 21ης Μαΐου με τη ΝΔ

«Είμαι σε ένα τρέξιμο, κάποια πράγματα που κάνουν οι υποψήφιοι τα κάνω με τον δικό μου τρόπο, κάποια πράγματα που κάνουν άλλοι υποψήφιοι βουλευτές δεν τας κάνω, οπότε θα δείξει. Ένα Μαξίμου το πήγα. Στην συνάντησή μου με τον πρωθυπουργό, μόλις κάτσαμε, τού έκανα πλάκα.

Του είπα «κύριε πρόεδρε, ελάτε από την άλλη πλευρά, γιατί από εκεί είναι το καλό μου προφίλ!», και γελάει στην φωτογραφία. Είμαι πολύ μεγάλος για να αλλάξω!», είπε αρχικά ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

«Μεγαλώνοντας έχω φιλοσοφήσει, έχω περάσει από πολλά ωραία και δύσκολα. Ασχολούμαι με την πολιτική από πιτσιρίκι. Στην δουλειά μας που ασχολούμαστε με την ψυχαγωγία, νομίζουν οι άνθρωποι ότι είμαστε αυτό που δείχνουμε, το ψυχαγωγικό προφίλ. Εγώ είχα πάντα πολιτική άποψη, πολιτική θέση, έπαιρνα θέση τα τελευταία χρόνια.

Συμμετείχα και στην ΝΔ, για 2-3 χρόνια στην γενική γραμματεία ανθρωπίνων δικαιωμάτων και κοινωνικής αλληλεγγύης οπότε ήταν σαν φυσική συνέχεια», συμπλήρωσε.

Για την φιλία του με την Ιωάννα Μαλέσκου

«Προς το παρόν ήμουν κουμπάρος στον γάμο. Αυτό μπορώ να πω, δεν ξέρω αν θα βαφτίσω το μωρό. Και το λέω γιατί έκλεισα 35 χρόνια στον χώρο και συνηθίζω κάτι το οποίο πολλοί το κάνουν στον χώρο αλλά εγώ δεν το κάνω, δεν «κολλητώνομαι».

Εάν προκύψει μία σχέση θέλω να προκύψει φυσικά, μέσα από την καθήμενή μαίες τριβή, επειδή ταιριάζουμε, επειδή υπάρχει αλληλοεκτίμηση. Έχουμε δει ανθρώπους να «κολλητώνονται» κατά καιρούς στην showbiz. Εδώ έχουμε μία αληθινή σχέση με την Ιωάννα Μαλέσκου, είναι οικογενειακή σχέση πλέον, ξέρει ότι την αγαπάω και τη στηρίζω και το ίδιο νιώθω από εκείνη. Ποτέ όμως δεν είμαι αυτό που λένε, ”στενός κορσές”», σχολίασε.

«Με την Ιωάννα όταν τέλειωσε η σεζόν πέρσι, και ένιωθα ότι βάλλεται πανταχόθεν, μου βγήκε εκ του φυσικού να τη στηρίξω, και τη στήριζα ακόμα περισσότερο. Και όταν τελικά φάνηκε ότι δεν θα είναι στη τηλεόραση φέτος, είχα αποφασίσει ότι αν μείνω στην τηλεόραση θα ήθελα να είμαι μαζί της, είχαμε καλή χημεία.

Με θεωρούν τον αντίστοιχο «Παύλο Σταματόπουλο» της Ιωάννας, διότι ήξερα και κράτησα μυστικό το θέμα της εγκυμοσύνης. Μυστικά έγινε και ο γάμος και τήρησα την μυστικότητα που ήθελε η Ιωάννα. Όταν γέννησε η Ιωάννα δεν πήγα στο μαιευτήριο, δεν προλάβαινα, μιλήσαμε στο τηλέφωνο, ξέρω ότι είναι καλά. Όταν θα ξεμπλέξω από τον πολιτικό αγώνα θα την δω», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Στη Eurovision πήγαν όλα λάθος – Κάτι “μαγειρεύτηκε”»

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, σχολίασε και την φετινή συμμετοχή της Ελλάδας στην Eurovision.

«Νομίζω ότι φέτος η Ελλάδα τα έκανε κυριολεκτικά όλα λάθος, από την άποψη ότι το κομμάτι αυτό καθαυτό δεν ήταν κακό, αλλά ενώ είχε πολύ ωραίο ρεφρέν πιασάρικο, αργούσε πάρα πολύ να μπει στο ρεφρέν, στο «παρασύνθημα», το οποίο είναι το εμπορικό σημείο ενός τραγουδιού, πόσω μάλλον στη Eurovision.

Είναι μεγάλο το κουπλέ, και μικρό το ρεφρέν και στο τελευταίο κομμάτι που μπορείς να κάνει  πράγματα, πάλι αργεί να μπει και έχει τελειώσει το 3λεπτο»,

»Δεν υπήρχε ενορχηστρωτής να του πει να το κάνει πιο εμπορικό; Επενδύονται χρήματα, εκπροσωπείται μία χώρα, το θεωρώ πολύ σοβαρό, και τον άφησαν «γυμνό», με την άποψη ότι τον τελευταίο χρόνο έχει επιτραπεί στα τραγούδια να έχουν προηχογραφημένα φωνητικά.

Όταν έχεις ένα παιδί 16 χρόνων που υπάρχει η πιθανότητα την τελευταία στιγμή να αγχωθεί, να καταρρεύσει. Την χρονιά που πήγαμε με την καλομοίρα δεν υπήρχε αυτό με τα προηχογραφημένα τα φωνητικά. Παλιά δεν επιτρεπόταν ούτε η μελωδία να είναι ηχογραφημένη. Κάνανε λάθη, δεν φοβάμαι να το πω. Κάνανε λάθος στον τρόπο επιλογής, και κάποιοι είναι θυμωμένοι γιατί είχε επιλεγεί άλλη εκπρόσωπος και τελικά κάτι έγινε, κάτι «μαγειρεύτηκε» και κάτι έγινε. Και μόνο που έγινε αυτό δόθηκαν δικαιώματα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο στιχουργός και παραγωγός.

Η εκτίμησή του για τον φετινό νικήτη

«Η γοητεία της Eurovision είναι οι ανατροπές. Είναι το 3ο μεγαλύτερο event παγκοσμίως, μετά τους Ολυμπιακούς και το Μουντιάλ, και ας το υποτιμούν κάποιοι. Πιστεύω τη Φινλανδία, και το άλλο είναι η συγκλονιστική μπαλάντα της Ιταλίας.

Όταν αποκλειστήκαμε με το «Comme ci, comme Ca» με την Ευρυδίκη, δεν ήθελα να ξανά ακούσω για Eurovision. Μετά πέτυχα κάπου τον συνθέτη του «My secret combination», τον Κωνσταντίνο Παντζή, και μου είπε πως θα μου δώσει τραγούδι να γράψω στίχο για την Eurovision. Του είπα ότι δεν θέλω να ακούω για την Eurovision μετά τον αποκλεισμό. Αλλά μόλις μου είπε για την Καλομοίρα, αμέσως σκέφτηκα αυτό το μουτράκι και την ενέργεια εκπέμπει, πόσο θα πιάσει σε 40 χώρες της Ευρώπη», κατέληξε κάνοντας παράλληλα την εκτίμησή του για τον νικητή της Eurovision.

Sports in

Η «ανάκριση» του Έσε: Τι είπε για Μέσι, Μαραντόνα και Πελέ (vid)

Ο Έσε αποκάλυψε αρκετά πράγματα για εκείνον απαντώντας στο QnA που δημοσίευσε ο Ολυμπιακός στα social media.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024