Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου: Ανάρτηση «βόμβα» από γνωστό δημοσιογράφο – Προειδοποίηση για απόπειρα δολοφονίας του
Ο Μερντάν Γιανάρντα, γνωστός δημοσιογράφος στην Τουρκία, έκανε την ανάρτηση «βόμβα» στο Twitter.
Αίσθηση έχει προκαλέσει στην Τουρκία λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές της Κυριακής ανάρτηση του γνωστού δημοσιογράφου Μερντάν Γιανάρντα, διευθυντή του αντικυβερνητικού καναλιού TELE1.
Ο Γιανάρντα στον λογαριασμό του στο Twitter προειδοποιεί για το ενδεχόμενο δολοφονίας του Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου.
«Νομίζω ότι ένα σημαντικό γεγονός που θα επηρεάσει βαθιά την πολιτική και κοινωνική ζωή της Τουρκίας πρέπει να κοινοποιηθεί στο κοινό, έστω και αργά. Γιατί εμπιστεύομαι την πηγή μου», έγραψε ο Γιανάρτα.
Ο έγκριτος δημοσιογράφος στην ανάρτησή του κατήγγειλε ότι στη χώρα βρίσκεται ομάδα από τη Γεωργία για τη δολοφονία του βασικού αντιπάλου του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Δείτε τη σχετική ανάρτηση
2- İddiaya göre, affedilmesinin karşılığı olarak bu işi organize eden kişi ise, firari işadamı Galip Öztürk. Metro Holding ve Metro Turizm’in sahibi Galip Öztürk, uzun sürediir bu ülkede (Gürcistan) yaşıyordu. Öztürk, bir kişiyi öldürmeye azmettirme suçundan mahkum olmuştu.
— Merdan Yanardağ (@merdanyanardag) May 11, 2023
Τι δείχνουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις
Πρωτιά του Κιλιτσντάρογλου δείχνουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις στην Τουρκία.
Σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση της εταιρείας KONDA, ο Κιλιτσντάρογλου συγκεντρώνει το 49,3% των ψήφων και ο Ερντογάν το 43,7%. Ο Σινάν Ογάν συγκεντρώνει 4,8% και ο αποσυρθείς Μουχαρέμ Ιντζέ ποσοστό 2,2%.
Την ίδια ώρα, ο Κιλιτσντάρογλου, φέρεται να κερδίζει τον δεύτερο γύρο των εκλογών με 51,3%, σύμφωνα με την εταιρεία δημοσκοπήσεων Metropoll.
- Πόλεμος Ιράν: Ποιες ριζικές αλλαγές θα επιφέρει στο παγκόσμιο ενεργειακό σύστημα
- Γιατί το Netflix στρέφει το streaming προς την παραδοσιακή TV
- Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης 2-0: Κατέκτησε το 29ο πρωτάθλημα στην ιστορία της η «Μπάρτσα»!
- Γιορτή σήμερα 11 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 11.05.2026]
- Μίλαν-Αταλάντα 2-3: «Κραχ» των γηπεδούχων και κίνδυνος να χάσει το Champions League
- Σεισμός τώρα στην Κω
- 6G: Μάχη για δύο στην κούρσα – Οι δύο υπερδυνάμεις που ανταγωνίζονται
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 11.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/francisco-moreno-U8kQFsu9vzw-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442