Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαρία Σολωμού: «Μου αρέσει η λέξη μάνα, όχι το μανούλα»

Μαρία Σολωμού: «Μου αρέσει η λέξη μάνα, όχι το μανούλα»

Η ηθοποιός μίλησε για την μητρότητα και έκανε αποκαλύψεις για την περίοδο της εγκυμοσύνης της.

Αποκαλυπτικές ήταν οι δηλώσεις της Μαρίας Σολωμού στο «MEGA Καλημέρα» για την μητρότητα και τη σχέση με τον 17χρονο γιο της.

«Όταν κάποιος ακούσει το όνομά μου δεν θα σκεφτεί πρώτα ότι είμαι μητέρα», είπε αρχικά η ηθοποιός, η οποία στη συνέχεια τόνισε πως η μητρότητα θα είναι πάντα προτεραιότητα για εκείνη.

«Ακόμη μνημονεύουμε την πρώτη φορά που ανακαλύψαμε πως θα γίνουμε γονείς, έκανα τρία τεστ εγκυμοσύνης. Ήταν πολύ χάλια η περίοδος της εγκυμοσύνης για εμένα. Δεν είχα στο μυαλό μου τη μητρότητα, αλλά είπα ότι ήταν σημάδι από το σύμπαν. Δεν υπήρξε δεύτερη σκέψη εάν θα κρατηθεί το παιδί ή όχι», συμπλήρωσε.

Επίσης, η Μαρία Σολωμού αποκάλυψε πως κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της έκανε πολλά γυρίσματα και είχε απενοχοποιήσει το θέμα του φαγητού, παίρνοντας 2ο κιλά.

«Όταν ο γιος μου ήταν 4 ετών με ρώτησε πώς γίνονται τα παιδιά. Αισθάνθηκα αμηχανία, τον έστειλα στον μπαμπά του», ανέφερε και εξομολογήθηκε πως το μοναδικό που της έχει χρεώσει ο γιος της είναι ότι έκανε Instagram.

«Έχει ευθύνη και ο γονιός που μεγαλώνει το παιδί, αλλά και αυτός που το γεννά. Μου αρέσει η λέξη μάνα, όχι το μανούλα. Ακούγεται πιο στιβαρό», κατέληξε η ηθοποιός.

Δείτε τη συνέντευξή της

Sports in

Ο Φατίχ Τερίμ δοκιμάστηκε, απέτυχε και γι’ αυτό φεύγει!

Ο Τούρκος προπονητής σε καμία περίπτωση δεν κατάφερε να φέρει στον Παναθηναϊκό την αστερόσκονη που τον περιστοίχιζε στο μεγαλύτερο διάστημα της καριέρας του ώστε να αλλάξει την κατάσταση...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024