Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το κατάφερε κι αυτό! Ο Salt Bae έκανε κρεατοφάγους και vegans να... συμφωνήσουν

Το κατάφερε κι αυτό! Ο Salt Bae έκανε κρεατοφάγους και vegans να… συμφωνήσουν

Και όχι για κάτι καλό...

Το κατάφερε κι αυτό. Ο λόγος για τον Salt Bae, ο οποίος κατάφερε να… ενώσει κρεατοφάγους και vegans (φυσικά) εναντίον του!

Η τελευταία δημιουργία του Nusret προκαλεί και πάλι σωρεία αντιδράσεων στους χρήστες του διαδικτύου και μάλιστα αυτή τη φορά ο λόγος δεν είναι η τσουχτερή τιμή.

Σε ένα νέο βίντεο που δημιούργησε, ο Salt Bae έδειξε τον εαυτό του να συναρμολογεί το «Avocadoooo burger», αφήνοντας τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να προβληματιστούν για το πώς καταφέρνει κάποιος ταυτόχρονα «να προσβάλλει vegans και κρεατοφάγους».

Ο τούρκος σεφ, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Nusret Gökçe, είναι γνωστός για την αυτοκρατορία του Nusr-Et steakhouse, όπου όλα είναι γύρω από τις πλουσιοπάροχες επιδείξεις χλιδής μέσω του κρέατος.

Ακόμη και οι πελάτες που επιλέγουν να αποφύγουν τα signature cuts… που κοστίζουν μια περιουσία, καταφέρνουν εν τέλει να κάνουν τεράστιους λογαριασμούς, χάρη σε μπουκάλια κρασιού που κοστίζουν χιλιάδες και σπαράγγια που κοστίζουν ένα μεροκάματο.

Το Avocado Burger

Χθες (Πέμπτη 11 Μαΐου), ο Gökçe δημοσίευσε ένα βίντεο με τον εαυτό του να φτιάχνει το Avocado Burger, το οποίο περιλαμβάνει ένα μπιφτέκι με λιωμένο τυρί και γεμιστό ανάμεσα σε δύο ώριμα μισά αβοκάντο.

Στο υποκατάστημα του Nusr-Et στο Λονδίνο, το Avocado Burger κοστίζει μεταξύ 19 και 25 ευρώ, είτε επιλέξετε τη συνοδεία πατάτας με κρούστα βοτάνων είτε πατάτας με παρμεζάνα και τρούφα.

Ενώ κάποιοι αστειεύτηκαν ότι πρόκειται «πουλήσουν το διαμέρισμά τους» για να το αγοράσουν, ενώ οι υπόλοιποι, είτε κρεατοφάγοι, είτε vegans, απλώς έμειναν να κοιτούν μπερδεμένοι την εν λόγω δημιουργία.

Δείτε το βίντεο

Sports in

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο το μεγαλύτερο ταλέντο της Παρί

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο συνεργασίας ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024