Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρόστιμο από την τροχαία στον... Τζέιμς Μποντ - Τι συνέβη;

Πρόστιμο από την τροχαία στον… Τζέιμς Μποντ – Τι συνέβη;

Ένα... πολύ περίεργο περιστατικό

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί που πραγματοποίησαν έναν τυπικό έλεγχο σε μια Porsche Panamera, όταν διαπίστωσαν ότι από το πολυτελές όχημα έλειπε η πινακίδα κυκλοφορίας.

Όταν οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το αυτοκίνητου τούς περίμενε μια τεράστια έκπληξη καθώς διαπίστωσαν ότι η πινακίδα βρισκόταν στη θέση της.

Στη συνέχεια βέβαια αποδείχθηκε ότι επρόκειτο για μια τεράστια απάτη, καθώς ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου είχε τοποθετήσει ένα σύστημα με το οποίο η πινακίδα κρυβόταν πίσω από ένα πτυσσόμενο πλαστικό.

Με το πάτημα ενός διακόπτη, που θα μπορούσαμε να είχαμε δει και στις ταινίες Jame Bond, το σύστημα του αυτοκινήτου «έκρυβε» την πινακίδα κυκλοφορίας, επιτρέποντας στην Porsche Panamera να γίνει «αόρατη» τόσο από τα ραντάρ ταχύτητας όσο και από τα συστήματα χρέωσης διοδίων.

Μάλιστα, ήταν τέτοια η έκπληξη των αστυνομικών οργάνων που δεν έχασαν την ευκαιρία να βιντεοσκοπίσουν τη λειτουργία του συστήματος και στη συνέχεια να αναρτήσουν το υλικό στον επίσημο λογαριασμό που διατηρεί η υπηρεσία τους στο Twitter.

Δείτε το βίντεο

Μολονότι, λοιπόν, η ευρηματικότητα του ιδιοκτήτη της Porsche εκτιμήθηκε… δεόντως, αυτό δεν ήταν αρκετό ώστε να τον σώσει από τη βεβαίωση της παράβασης και της πληρωμής του αντίστοιχου προστίμου.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024