Συναγερμός σήμανε στο εργοστάσιο της Mercedes στο Sindelfingen της Γερμανίας το πρωί της Πέμπτης μετά από κλήσεις που ανέφεραν ότι σημειώνονται πυροβολισμοί.
Η αστυνομία σφράγισε το σημείο, ενώ κατέφτασαν και δύο ελικόπτερα και αρκετούς γιατροί.
«Ένα άτομο σκοτώθηκε, ένας τραυματίστηκε σοβαρά», ανέφερε η εφημερίδα Bild επικαλούμενη αστυνομική πηγή. «Το κίνητρο είναι ακόμα ασαφές. Ο δράστης συνελήφθη»
Η αστυνομία έγραψε στο Twitter λίγο πριν τις 9 το πρωί ότι η επιχείρηση συνεχιζόταν στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου και ότι η αστυνομία και οι διασώστες βρίσκονταν στο σημείο.
Οι αρχές δήλωσαν αργότερα ότι ένας ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.