Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παλαιστίνη: Ο Ισλαμικός Τζιχάντ ανακοίνωσε τη «δολοφονία» στελέχους του από το Ισραήλ

Παλαιστίνη: Ο Ισλαμικός Τζιχάντ ανακοίνωσε τη «δολοφονία» στελέχους του από το Ισραήλ

Το Ισραήλ εξαπέλυσε νέες πυραυλικές επιθέσεις κατά των Παλαιστινίων και σε μια από αυτές, στη Χαν Γιούνες, σκοτώθηκε στέλεχος του στρατιωτικού σκέλους του Παλαιστινιακού Ισλαμικού Τζιχάντ.

Το κίνημα Παλαιστινιακός Ισλαμικός Τζιχάντ, οργάνωση που το Ισραήλ χαρακτηρίζει «τρομοκρατική», ανακοίνωσε τον θάνατο στελέχους του στρατιωτικού του βραχίονα σε αεροπορικό πλήγμα του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας τις πρώτες μεταμεσονύχτιες ώρες σήμερα (στη φωτογραφία από το Twitter, επάνω, παιδιά πάνω από τους σάκους με τα πτώματα των Παλαιστινίων που σκοτώθηκαν από τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς).

Βομβάρδισαν διαμέρισμα

«Ο Αλί Γάλι (…) διοικητής μονάδας εκτόξευσης ρουκετών (…) δολοφονήθηκε στο νότιο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας μαζί με άλλους μάρτυρες», σύμφωνα με ανακοίνωση των Ταξιαρχιών αλ Κουντς, του στρατιωτικού βραχίονα του κινήματος.

Ο στρατός του Ισραήλ επιβεβαίωσε ότι ήταν στόχος νέου πλήγματος το οποίο, σύμφωνα με παλαιστινιακές ιατρικές πηγές, είχε αποτέλεσμα να σκοτωθούν τρεις άνθρωποι στη Χαν Γιούνες.

Πολεμικό αεροσκάφος του Ισραήλ, συγκεκριμένα, βομβάρδισε διαμέρισμα στον πέμπτο όροφο κτιρίου σε οικιστική περιοχή κοντά στη Χαν Γιούνες.

Τουλάχιστον 24 νεκροί

Χθες Τετάρτη, παλαιστίνιοι μαχητές στη Γάζα εκτόξευσαν περισσότερες από 460 ρουκέτες κατά του Ισραήλ.

Ο ισραηλινός στρατός βομβάρδισε περισσότερους από 130 στόχους μαχητών στη Γάζα, στις σκληρότερες μάχες των τελευταίων εννέα μηνών ανάμεσα στο Ισραήλ και τους Παλαιστίνιους, μεταδίδει το BBC.

Παλαιστινιακές ιατρικές πηγές εκτιμούν ότι έχει ανέλθει σε τουλάχιστον 24 ο αριθμός των νεκρών από τα ισραηλινά πλήγματα αυτήν την εβδομάδα.

Αρκετοί άνθρωποι έχουν τραυματιστεί στο Ισραήλ από τις παλαιστινιακές ρουκέτες, ενώ σπεύδουν στα καταφύγια για να προφυλαχθούν.

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024