Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τσιτσιπάς: «Θέλω να αντιμετωπίσω τον Τζόκοβιτς»

Τσιτσιπάς: «Θέλω να αντιμετωπίσω τον Τζόκοβιτς»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για τη συμμετοχή του στο Rome Masters και εξέφρασε την επιθυμία του να αντιμετωπίσει ξανά τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Αντίστροφα για την πρεμιέρα του στο τουρνουά Masters της Ρώμης μετράει πλέον ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Ελληνας τενίστας, ο οποίος πριν από λίγες ώρες έκανε την πρώτη του προπόνηση στην ιταλική πρωτεύουσα, έχει περάσει bye τον πρώτο γύρο ως seeded player και στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου, που θα διεξαχθεί το Σάββατο (13/5) θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Ντούσαν Λάγιοβιτς – Νούνο Μπόργκς.

Σήμερα, ο συμπατριώτης μας παραχώρησε συνέντευξη Τύπου ενόψει της συμμετοχής του στο Rome Masters, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να εκφράζει ανοιχτά την επιθυμία του να κοντραριστεί και πάλι με τον σπουδαίο Νόβακ Τζόκοβιτς. Υπενθυμίζουμε ότι οι δύο τενίστες μπορούν να βρεθούν αντιμέτωποι μόνο στον τελικό, καθώς βρίσκονται σε διαφορετικές πλευρές.

«Ναι, θέλω να αντιμετωπίσω τον Τζόκοβιτς, όλοι το θέλουν. Νομίζω είναι λάθος να μην θέλεις κάτι τέτοιο, γιατί έτσι χάνεις το καλύτερο που έχει να σου προσφέρει αυτό το παιχνίδι και μένεις κολλημένος στην μετριότητα. Για μένα είναι σημαντικό να έχω αυτές τις μάχες στο court, για τις οποίες μπορώ να μιλάω στα εγγόνια μου», ανέφερε ο 24χρονος και πρόσθεσε: «Υπάρχουν στιγμές που η ρουτίνα σε μπουχτίζει και θέλεις να κάνεις κάτι άλλο, να είσαι σε ένα άλλο μέρος και με κάποιον άλλον.

Είναι σημαντικό όμως να έχεις δυνατή νοοτροπία και να θυμάσαι γιατί το κάνεις αυτό. Όταν μεγαλώσεις και έχεις περάσει κάποια χρόνια στο tour, γίνεται περισσότερο σαν έναν τρόπο ζωής. Όταν κάνεις τα ίδια πράγματα κάθε μέρα και πρέπει να πειθαρχείς τα συναισθήματά σου νιώθεις λίγο σαν ρομπότ, οπότε είναι σημαντικό να ζεις την ίδια στιγμή, όταν είσαι στο tour, να γίνεσαι κανονικός άνθρωπος και να ζεις για λίγο. Δεν είναι εύκολο και κάποιοι παίκτες έχουν εντελώς διαφορετική προσέγγιση, εμένα όμως με βοήθησε αρκετά αυτό».

Sports in

«Ολυμπιακός όπως λέμε Μπαρτσελόνα» !

Ο Τόνσεκ Στερν μια μέρα μετά τη δική του μεγαλειώδη παράσταση αποθεώνει τον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024