Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τσίπρας: «Ως εδώ με το καθεστώς Μητσοτάκη, ήρθε η ώρα της αλλαγής»

Τσίπρας: «Ως εδώ με το καθεστώς Μητσοτάκη, ήρθε η ώρα της αλλαγής»

Ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στη Λάρισα, είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί γνήσιο εκφραστή και κορμό της δημοκρατικής και προοδευτικής παράταξης του τόπου.

Τη βεβαιότητα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις εκλογές της 21ης Μαΐου θα είναι «πρώτος και με διαφορά» εξέφρασε από την Λάρισα ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε επίθεση στο «καθεστώς Μητσοτάκη», λέγοντας: «Ως εδώ! Ως εδώ με την αισχροκέρδεια, με την οικογενειοκρατία, με την ανισότητα, με την αδιαφορία, ως εδώ με την αλαζονεία. Ως εδώ με την αδικία. Ως εδώ με το καθεστώς Μητσοτάκη. Ήρθε η ώρα της αλλαγής!».

Θύμισε τα τελευταία λόγια του Μαρίνου Αντύπα, «Ελευθερία, Ισότης, Αδελφότης» και πρόσθεσε ότι σήμερα είναι επίκαιρα, καθώς «οι ανισότητες διευρύνονται, οι φτωχοί γίνονται φτωχότεροι και οι πλούσιοι πλουσιότεροι».

«Ένα αυταρχικό παρακράτος καταλύει βάναυσα τις ελευθερίες μας, ακόμη και αυτή των επικοινωνιών μας. Με κακόβουλα λογισμικά και παρακολουθήσεις», σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Ελπίζω να μη μας πουν ότι κλέβουμε και συνθήματα του Μαρίνου Αντύπου»

Και πρόσθεσε πως «η αδελφότητα, η ενότητα του λαού μας είναι το μόνο όπλο του απέναντι στις δυσκολίες που περνά», ενώ απευθυνόμενος σαφώς προς τον Νίκο Ανδρουλάκη είπε χαρακτηριστικά: «Και ελπίζω αύριο να μη μας πούνε ότι κλέβουμε και τα συνθήματα του Μαρίνου Αντύπα».

Ακολούθως, υπογράμμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί γνήσιο εκφραστή και κορμό της δημοκρατικής και προοδευτικής παράταξης του τόπου μας.

«Και αν τα ιδανικά και οι αξίες του, τα συνθήματά μας αυτά, είναι ξανά επίκαιρα, είναι γιατί έχουμε τη χειρότερη δεξιά κυβέρνηση της μεταπολίτευσης που τα έχει κάνει επίκαιρα. Και γιατί όλοι καταλαβαίνουν ότι αυτή η κυβέρνηση θα ηττηθεί μόνο αν ο ΣΥΡΙΖΑ τη νικήσει. Και θα τη νικήσουμε. Να είστε σίγουροι», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας.

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024