Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ώρα Eurovision για την Ελλάδα - Ο Victor Vernicos είναι έτοιμος να ανατρέψει τα προγνωστικά που τον δείχνουν εκτός τελικού

Ώρα Eurovision για την Ελλάδα – Ο Victor Vernicos είναι έτοιμος να ανατρέψει τα προγνωστικά που τον δείχνουν εκτός τελικού

Ο Victor Vernicos με την Ελλάδα και ο Andrew Lambrou με την Κύπρο θα δώσουν τη μάχη τους στον αποψινό β' ημιτελικό της Eurovision 2023

Η μεγάλη ώρα για τον Victor Vernicos έφτασε, με την ελληνική συμμετοχή να ανεβαίνει στη σκηνή της Eurovision 2023 με το τραγούδι «What the say».

Στον αποψινό δεύτερο ημιτελικό συμμετέχουν 16 χώρες και η Ελλάδα θα εμφανιστεί στην 8η θέση, ενώ η Κύπρος στην 6η θέση.

Ακούστε το τραγούδι της Ελλάδας

Το τραγούδι «What they say» είναι ένα προσωπικό βίωμα, που έγραψε ο ίδιος ο Victor Vernicos στα 14 του, τον Απρίλιο του 2021, σε μια αγχώδη – όπως έχει πει – κατάσταση.

Κι αν μέχρι στιγμής οι στοιχηματικές αποδόσεις… δεν του κάνουν τη χάρη και δείχνουν ότι θα αποκλειστεί, ο 16χρονος είναι έτοιμος να τα δώσει όλα στη σκηνή, προκειμένου να ανατρέψει τα προγνωστικά.

Τι δείχνουν τα προγνωστικά

Σύμφωνα, λοιπόν με τις ιστοσελίδες με τα προγνωστικά της Eurovision, η Ελλάδα βρίσκεται στη 13η θέση των προγνωστικών, θέση που τον αφήνει εκτός ημιτελικού.

Από την άλλη, ο Andrew Lambrou με την Κύπρο βρίσκεται στην 3η θέση των στοιχημάτων και συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες να δώσει το «παρών» στο μεγάλο ραντεβού.

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024