Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ιντζάγκι: «Ο ημιτελικός του Champions League είναι ντέρμπι – Δεν είμαστε φαβορί»

Ιντζάγκι: «Ο ημιτελικός του Champions League είναι ντέρμπι – Δεν είμαστε φαβορί»

Εν όψει του μεγάλου ημιτελικού ανάμεσα στις δύο συμπολίτισσες, Ίντερ και Μίλαν, ο Σιμόνε Ιντζάγκι στέκεται στο επερχόμενο ντέρμπι και την απαραίτητη συγκέντρωση.

Ο Σιμόνε Ιντζάγκι, στην συνέντευξη τύπου εν όψει του μεγάλου αγώνα με την Μίλαν για τα ημιτελικά του Champions League (10/5,22:00) ξεκίνησε την ομιλία του με τα εξής λόγια:

«Λοιπόν, οι τελευταίοι αγώνες μας έκαναν να προετοιμάσουμε όλα τα παιχνίδια με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αύριο ξέρουμε ότι είναι ημιτελικός Champions League, είναι ντέρμπι, είναι το ντέρμπι. Όλοι εμείς ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι για όλους μας και θέλουμε να το αντιμετωπίσουμε με τον καλύτερο τρόπο».

Με αυτή τη δήλωση ο Ιταλός προπονητής θέλησε να καταστήσει σαφές σε όλους πως ένα ντέρμπι Ίντερ – Μίλαν στα ημιτελικά του Champions League, είναι μία ειδική περίπτωση.

«Θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε το κεφάλι και την καρδιά μας, πολύ. Όσο για την καρδιά, δεν έχω καμία αμφιβολία. Θα πρέπει να είμαστε καλοί με το κεφάλι μας, θα υπάρξουν παγίδες και απροσδόκητα γεγονότα κατά τη διάρκεια του ματς, γνωρίζοντας ότι παίζουμε σε 180 λεπτά», πρόσθεσε ο τεχνικός των «Νερατζούρι.

«Η Μίλαν είναι μια ποιοτική ομάδα, πολύ καλά προπονημένη. Κάθε αγώνας είναι μια ιστορία από μόνος του. Ξέρουμε τα προσόντα του Λεάο, αλλά αυτό δεν θα εξαρτήσει το πλάνο αγώνα μας», δήλωσε για την απουσία του Ραφαέλ Λεάο.

Όταν δημοσιογράφος του ανέφερε πως ο Πιόλι έχρισε φαβορί την Ίντερ, o Ιντζάγκι απάντησε: «Φαβορί, όχι φαβορί. Τα ματς είναι όλα ξεχωριστές ιστορίες.

Δεν πρέπει να υπάρχει φόβος, αλλά μεγάλη επιθυμία να είμαστε μαζί με τους οπαδούς μας, όπως κάναμε τους τελευταίους μήνες. Και οι δύο ως ομάδα και ως σύλλογος έχουμε φτιάξει μια μοναδική ομάδα για να ζήσουμε τέτοιες βραδιές. Ας ελπίσουμε ότι θα μας πάει στον τελικό».

Sports in

Το «άστρο» του Τσάμπι Αλόνσο: Δεν έχει υπάρχει αυτό που έχει κάνει φέτος η Λεβερκούζεν (vids)

Η Λεβερκούζεν σε 10 ματς στη φετινή σεζόν σε Μπουντεσλίγκα, Europa League και Κύπελλο έχει γλιτώσει την ήττα ή έχει πάρει τη νίκη με γκολ στις καθυστερήσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024