Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αποκαλύψεις Μούσα για Ολυμπιακό – Τι είπε για τον Σπανούλη

Αποκαλύψεις Μούσα για Ολυμπιακό – Τι είπε για τον Σπανούλη

Ο Τζάναν Μούσα μιλά για το ντεμπούτο που είχε πραγματοποιήσει κόντρα στον Ολυμπιακό, τη στιγμή που έφτασε κοντά στους «Πειραιώτες» και τον Βασίλη Σπανούλη.

Ο Τζάναν Μούσα της Ρεάλ Μαδρίτης είχε την τύχη να κάνει το ντεμπούτο του στην Euroleague απέναντι στον Ολυμπιακό και να μαρκάρει στο πρώτο του παιχνίδι στη διοργάνωση τον σπουδαίο Βασίλη Σπανούλη.

Ήταν 15 Οκτωβρίου του 2015, όταν σε ηλικία 16 ετών, ο Μούσα με την φανέλα της Τσεντεβίτα έπαιξε κόντρα στον Ολυμπιακό και έβαλε 4 πόντους στα πρώτα 5 του λεπτά στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση μπάσκετ.

Σε αυτό το παιχνίδι, ο Μούσα κλήθηκε να μαρκάρει τον Βασίλη Σπανούλη και θυμάται χαρακτηριστικά: «Φύλαγα τον Σπανούλη, ήταν απίστευτο. Ήταν απίστευτο συναίσθημα να αγωνίζομαι στο ίδιο γήπεδο με εκείνον και να τον μαρκάρω».

Ο 24χρονος Βόσνιος αναφέρει: «Τώρα είναι απίστευτο το συναίσθημα που ξαναβρίσκομαι στην Ευρωλίγκα και να θυμάμαι εκείνο το ντεμπούτο εναντίον ενός τόσο μεγάλου συλλόγου, σε τόση νεαρή ηλικία. Είναι πολύ συγκινητικό».

Στη συνέχεια, τόνισε μία συμβολή που είχε λάβει από τον νυν προπονητή του Περιστερίου και το πόσο κοντά έφτασε στους «Ερυθρόλευκους»: «Αυτό που με συμβούλεψε, είναι να συνεχίσω την σκληρή δουλειά. Θα μπορούσα να είχα πάει στον Ολυμπιακό, βρισκόμουν σε δοκιμή, μόνο μία υπογραφή με χώριζε από τον ελληνικό σύλλογο. Το να παίξω τον πρώτο μου αγώνα εναντίον τους, ήταν πολύ ιδιαίτερο».

Sports in

Φενέρμπαχτσε – Μονακό 62-65: Πήρε το «θρίλερ» και ισοφάρισε σε 2-2!

Η Μονακό επικράτησε 65-62 στην έδρα της Φενέρμπαχτσε και πλέον η πρόκριση στο Final Four θα κριθεί στο Game 5.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024