Ο Κρίστιαν Έρικσεν, βραβευμένος στα Laureus World Sports Awards, μίλησε-μεταξύ άλλων- για τότε που παραλίγο να χάσει τη ζωή του, στη διάρκεια του αγώνα ανάμεσα σε Δανία και Φινλανδία στο Εuro 2020, που έγινε το 2021 λόγω Covid-19.
«Κοίταξα μερικές φορές τις εικόνες του τι συνέβη. Την πρώτη φορά δύο ημέρες μετά την καρδιακή ανακοπή, όταν ήμουν στο νοσοκομείο. Ήταν σκληρές εικόνες και προσπάθησα να συγκρατήσω το συναίσθημα. Προσπάθησα να αναλύσω τι είχε συμβεί με αποστασιοποιημένο τρόπο, αλλά δεν ήταν εύκολο και σαφώς δεν με έκανε να νιώσω καλύτερα.
Γιατί δεν το ανέφερα πριν; Γιατί (απευθυνόμενος σε δημοσιογράφους) δεν με ρωτήσατε ποτέ. Σε σύγκριση με πριν από την καρδιακή ανακοπή, δεν έχουν αλλάξει πολλά στη ζωή μου: προσπαθώ να απολαμβάνω την οικογένειά μου, να νιώθω καλά.
Φοβήθηκαν πολύ με αυτό που συνέβη, αλλά ευτυχώς στο τέλος δεν έγινε τίποτα ανεπανόρθωτο και είμαι ακόμα εδώ. Μετά επέστρεψα στο ποδόσφαιρο».
Μετά από μία δεκαετία και 20 τίτλους συνολικά, ο Πεπ Γκουαρντιόλα αποφάσισε να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Σίτι στο τέλος της σεζόν. Ο Έντσο Μαρέσκα το φαβορί για τον πάγκο.
Η παγκόσμια ομοσπονδία είχε τιμή ζήτησης 300 εκατ. δολάρια αλλά έκλεισε συμφωνία στα 60 εκατ. δολάρια, ενώ δεν βρίσκει αγοραστή στην Ινδία, όπου κι εκεί δεν εισπράξει το ποσό ζήτησης