Δευτέρα 27 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Άρης: Με εκπλήξεις κόντρα στην ΑΕΚ

Άρης: Με εκπλήξεις κόντρα στην ΑΕΚ

Ο Τερζής θα παρατάξει την ομάδα του με τέσσερα νέα πρόσωπα (Χριστοδουλόπουλος, Ντουκουρέ, Ενκουλού, Ρουπ) στην ενδεκάδα, στη σημερινή (8/5, 21.00) αναμέτρηση στο Κλεάνθης Βικελίδης, ενώ παραμένει στην κορυφή της επίθεσης ο Γκρέι και στον πάγκο ο Καμαρά.

Ενδεκάδα με αρκετές εκπλήξεις επιλέγει ο Τόλης Τερζής στο σημερινό (8/5, 21.00) εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Ντουκουρέ παίρνει τη θέση του Ετέμπο στα χαφ, ενώ ο Χριστοδουλόπουλος θα αντικαταστήσει τον Πάλμα στην αριστερή πλευρά της επίθεσης.

Ακόμα, αν και ο Καμαρά εξέτισε την ποινή του, μένει στον πάγκο και ο Γκρέι ξεκινάει για δεύτερο σερί ματς στην κορυφή της επίθεσης. Ο Φαμπιάνο δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί για 90 λεπτά και ο Ενκουλού θα πάρει τη θέση του και θα είναι ο παρτενέρ του Πίρσμαν στο κέντρο της άμυνας.

Ο Τερζής παρατάσσει την ομάδα του με σύστημα 4-3-3 και τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Εμπακατά θα καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας, ο Μαζικού το αριστερό, ενώ οι Πίρσμαν και Ενκουλού θα είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Οι Ντουκουρέ, Νταρίντα και Ρουπ είναι η τριάδα στη μεσαία γραμμή. Ο Ματέο Γκαρσία θα αγωνιστεί στη δεξιά πλευρά της επίθεσης, ο Χριστοδουλόπουλος στην αριστερή και ο Γκρέι στην κορυφή.

Στον πάγκο για τον Άρη βρίσκονται οι: Σιαμπάνης, Καματσο, Ετέμπο, Φαμπιάνο, Καμαρά, Οντουμπάζιο, Ιτούρμπε, Παναγίδης και Σγούρος.

Sports in

Το ταξίδι ξεκινάει για Τσιτσιπά και Σάκκαρη: Ο ανηφορικός δρόμος και το μεγάλο όνειρο (vids)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη ρίχνονται στη μάχη του Ρολάν Γκαρός.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 27 Μαϊου 2024