Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Απόπειρα εξαγοράς δημοτικών συμβούλων στον Άλιμο;

Απόπειρα εξαγοράς δημοτικών συμβούλων στον Άλιμο;

Ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης υποστηρίζει σε ανάρτηση του, πως κάποιοι προσπαθούν να επηρεάσουν δημοτικούς συμβούλους του Δήμου τάζοντας ανταλλάγματα.

Με ανάρτηση του ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, υποστηρίζει πως δημοτικοί σύμβουλοι γίνονται αποδέκτες τηλεφωνημάτων με σκοπό τον επηρεασμό τους.

«Το τελευταίο διάστημα είναι σε εξέλιξη μια πρωτόγνωρη, τουλάχιστον για την ιστορία της πόλης μας, προσπάθεια εξαγοράς Δημοτικών Συμβούλων, κυρίως της πλειψηφούσας παράταξης. με πρόσωπα να τηλεφωνούν σε Δημοτικούς Συμβούλους (κυρίως της Δημοτικής Αρχής), που ζητάνε επίμονα συναντήσεις και «συνεργασία», υπόσχονται γνωριμίες με επιχειρηματίες, επαγγελματικές συμβάσεις, συναλλαγές και ωφελήματα, με ουσιαστικό στόχο την εξαγορά της παρουσίας τους στο Δημοτικό Συμβούλιο και της πολιτικής τους στάσης.

Είναι η πιο εκτεταμένη, ξεδιάντροπη και απροκάλυπτη προσπάθεια επιχειρηματικών συμφερόντων να παρέμβουν ωμά στα τοπικά πολιτικά πράγματα, που έχει γνωρίσει ποτέ ο Άλιμος», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης.

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024