Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γυναικοκτονία στην Κύπρο: Προμελετημένο έγκλημα - Την έδεσε με κορδόνια καλωδίων

Γυναικοκτονία στην Κύπρο: Προμελετημένο έγκλημα – Την έδεσε με κορδόνια καλωδίων

Το έγκλημα φαίνεται να διαπράχθηκε τέσσερις με επτά ώρες πριν η άτυχη κοπέλα εντοπιστεί νεκρή.

Νέες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη γυναικοκτονία στην Κύπρο.

H 35χρονη γυναίκα από την Ουκρανία βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της με την αστυνομία να αναζητά ως πιθανό δράστης της δολοφονίας έναν 25χρονο από την Τουρκία.

Σύμφωνα με τα κυπριακά μέσα, η άτυχη κοπέλα, σύμφωνα με μαρτυρία φίλης της, είχε ραντεβού με τον 25χρονο στις 8 το βράδυ του Σαββάτου για τρεις ώρες.

Οι ώρες περνούσαν και το θύμα δεν έδινε σημεία ζωής και η φίλη της απευθύνθηκε στον διαχειριστή του συγκροτήματος διαμερισμάτων στη Γερμασόγεια, όπου διέμενε. Περίπου 50 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, άνοιξαν την πόρτα και βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα.

Η 35χρονη ήταν νεκρή στο έδαφος, δεμένη, ημίγυμνη και φιμωμένη.

Δεμένη με πλαστικά κορδόνια καλωδίων

Όπως κατέδειξε η αυτοψία που διενεργήθηκε από τους ιατροδικαστές, το έγκλημα φαίνεται να διαπράχθηκε τέσσερις με επτά ώρες πριν η άτυχη κοπέλα εντοπιστεί νεκρή.

«Λίγο πριν τη μια τα ξημερώματα διαχειριστής διαμερισμάτων στην περιοχή Γερμασόγειας μαζί με άλλο πρόσωπο, αναζήτησαν 35χρονη η οποία διέμενε τις τελευταίες μέρες στο συγκρότημα διαμερισμάτων. Δεν ανταποκρινόταν και ως εκ τούτου άνοιξαν το διαμέρισμα όπου εντοπίστηκε η 35χρονη νεκρή στο έδαφος. Από τις επιτόπιες εξετάσεις διαφάνηκε ότι επρόκειτο για εγκληματική ενέργεια, αφού το θύμα βρέθηκε δεμένο με πλαστικά κορδόνια καλωδίων, όπως και άλλα τεκμήρια που εντοπίστηκαν στη σκηνή αμέσως κατέδειξαν ότι επρόκειτο για εγκληματική ενέργεια» είπε σε δηλώσεις του ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου.

Ο κύριος Κυριάκου υπέδειξε ότι η Αστυνομία οδηγήθηκε στον 25χρονο από καταθέσεις που λήφθηκαν και τεκμήρια που εντοπίστηκαν στη σκηνή. Πληροφορίες της Cyprus Times αναφέρουν ότι στο σημείο βρέθηκαν προσωπικά του αντικείμενα που πιθανόν άφησε πίσω του χωρίς να το καταλάβει.

«Από εξετάσεις που έγιναν, καταθέσεις που λήφθηκαν αλλά και τεκμήρια που εντοπίστηκαν στη σκηνή ηγέρθηκαν υποψίες εναντίον του συγκεκριμένου προσώπου, εναντίον του οποίου εκδόθηκε και το ένταλμα σύλληψης» είπε ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ.

Προμελετημένο έγκλημα

Ερωτηθείς αν ο δράστης είχε προετοιμαστεί για το έγκλημα, είπε πως «φαίνεται να υπήρχε κάποια προμελέτη και εξετάζεται το αδίκημα του φόνου εκ προμελέτης».

Οι έρευνες συνεχίζονται, ενώ ο 25χρονος ύποπτος δεν έχει ακόμη εντοπιστεί.

Οι έρευνες της Αστυνομίας προς εντοπισμό του δράστη βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ από την πρώτη στιγμή έχουν ενημερωθεί τα οδοφράγματα, τα αεροδρόμια και έχουν δοθεί τα στοιχεία και η φωτογραφία του καταζητούμενου προσώπου, όπου εντοπιστεί να ανακοπεί, όπως υπέδειξε ο κύριος Κυριάκου.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024