Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ιωάννα Τούνη: Η συγκινητική ανάρτηση για την μητέρα της

Ιωάννα Τούνη: Η συγκινητική ανάρτηση για την μητέρα της

«Έφυγε» πριν από περίπου ένα χρόνο μετά από μια δύσκολη μάχη με τον καρκίνο.

Μια ανάρτηση αφιερωμένη στη μητέρα της που έχει φύγει από τη ζωή έκανε η Ιωάννα Τούνη, με αφορμή την επίσκεψή της σε μέρος που πήγαιναν μαζί, όταν εκείνη ήταν μικρή.

Συγκεκριμένα, η γνωστή influencer πρόσφατα βρέθηκε στην ανθοκομική έκθεση όπου και δημοσίευσε μια φωτογραφία με όμορφα λουλούδια, ενώ αναφέρθηκε στην μητέρα της, με την οποία πήγαιναν συνεχώς εκεί.

«Πόσο πολύ μου αρέσει να κάνω βόλτες στην ανθοκομική έκθεση. Πήγαινα πάντα με την μαμά μου μικρή», έγραψε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη.

Η ανάρτησή της

Η μητέρα της Ιωάννας Τούνη «έφυγε» πριν από περίπου ένα χρόνο μετά από μια δύσκολη μάχη με τον καρκίνο.

Οι δυο τους ήταν πολύ δεμένες, καθώς μεγάλωσε μόνη της την influencer και φρόντιζε να στέκεται πάντα στο πλευρό της σε κάθε δύσκολη στιγμή.

Η Ιωάννα την υπεραγαπούσε και μέχρι την τελευταία στιγμή βρισκόταν στο πλάι της να την στηρίζει με κάθε τρόπο.

Η ίδια παρότι μοιράζεται σχεδόν τα πάντα με τους ακολούθους της στο Instagram δεν είχε αναφερθεί στην αρρώστια της, μέχρι που τον Ιανουάριο του 2022 σε ένα Q & A ρωτήθηκε για τη σχέση τους.

Τότε, με δάκρυα στα μάτια αποκάλυψε ότι είχε καρκίνο και έκανε χημειοθεραπείες.

«Η μαμά μου είναι η πιο δυνατή, η πιο υποστηρικτική, η πιο καλή μαμά του κόσμου, δυστυχώς την βλέπω ελάχιστα και με μέτρα και προφυλάξεις λόγω του covid, γιατί έχει καρκίνο και κάνει χημειοθεραπείες. Μαμά σε αγαπάω πολύ! Είσαι η καλύτερη μαμά του κόσμου. Βλέπει τα στόρι μου», είχε πει χαρακτηριστικά.

Σε συνέντευξή της η influencer έχει πει ότι ο πατέρας της ήταν αδιάφορος και πως μεγάλωσε με την μητέρα της, Τάνια, η οποία έκανε πολλές θυσίες.

«O μπαμπάς μου ήταν αδιάφορος σε όλη του τη ζωή. Τις φορές που θα τύχαινε να είμαι μαζί του στη Ρόδο ήταν αυταρχικός και παρεμβατικός… Η μαμά μου με έκανε στην ηλικία των 40 ετών, είναι από χωριό, οπότε η κατακραυγή για μία γυναίκα που αποφασίζει να φέρει στον κόσμο ένα παιδί, χωρίς να υπάρχει αρραβώνας και γάμος, είναι κάτι πολύ μεγάλο. Εκείνη την εποχή, πραγματικά χρειαζόταν δύναμη για μία γυναίκα για να πει ότι θα μεγαλώσει μόνη της ένα παιδί. Είμαι πολύ υπερήφανη για τη μαμά μου, τις αξίες που μου έχει δώσει», έχει πει.

Επίσης, έχει τονίσει: «Είμαι τυχερή γιατί έχω απίστευτα καλή μαμά. Και πάντα κάνει τα πάντα για εμένα… Ό,τι καλό υπάρχει σε εμένα σήμερα το οφείλω σε αυτήν».

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024