Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μιθριδάτης, Νικολαϊδής και Σερίφης συγκρούστηκαν με φόντο τις εκλογές

Μιθριδάτης, Νικολαϊδής και Σερίφης συγκρούστηκαν με φόντο τις εκλογές

Δείτε το βίντεο

«Μιχαλάκης», Μιθριδάτης και DJ Rico. Τρεις άνθρωποι, τους οποίους είχαμε συνηθίσει σε εντελώς διαφορετικούς ρόλους, πλέον διεκδικούν μια θέση στη βουλή στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Οι τρεις καλλιτέχνες βρέθηκαν καλεσμένοι στον ΑΝΤ1 και παρουσίασαν μεταξύ άλλων το πώς θα μπορούν να συνεισφέρουν στη Βουλή, σε περίπτωση που εκλεγούν.

Μόλις δύο εβδομάδες πριν από το τέλος της προεκλογικής περιόδου και ενώ αυξάνεται διαρκώς η ένταση στο προεκλογικό σκηνικό, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, μίλησαν τρεις υποψήφιοι βουλευτές από τον καλλιτεχνικό χώρο και τον χώρο της μουσικής.

Όπως είπαν, εφόσον εκλεγούν θα μπορέσουν να συνεισφέρουν σημαντικά, ιδίως σε ότι αφορά τον χώρο του Πολιτισμού, τον οποίο γνωρίζουν καλύτερα λόγω της ιδιότητας τους, ενώ ξιφούλκησαν μεταξύ τους για την πολιτική της Κυβέρνησης την προηγούμενη 4ετία στον κλάδο τους, αλλά και για την απόφαση να κριθεί ως διατηρητέα η χρήση των κινηματογράφων «ΙΝΤΕΑΛ» και «ΑΣΤΟΡ».

«Μιχαλάκης», Μιθριδάτης και DJ Rico «συγκρούονται»

O Σταύρο Νικολαΐδη, γνωστός από το ρόλο του «Μιχαλάκη» στα Εγκλήματα και υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία είπε πως «στην κυβέρνηση δεν υπάρχουν άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό τομέα. Καλό θα είναι να υπάρχει ένας άνθρωπος του πολιτισμού για να γεφυρωθεί το χάσμα με τους ανθρώπους του πολιτισμού που πιστεύουν ότι η κυβέρνηση έχει αντικαλλιτεχνικό προφίλ».

Από την πλευρά του, ο Μιθριδάτης αναφέρθηκε και στις αντιδράσεις που προκλήθηκαν αμέσως μετά από την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του, ενώ άφησε αιχμές και για την κυβέρνηση λέγοντας χαρακτηριστικά πως «φοβάται (σ.σ. η κυβέρνηση) τους καλλιτέχνες όπως ο διάολος το λιβάνι».

Ο συνάδελφός του από τον χώρο της μουσικής, Βαγγέλης Σερίφης, ευρύτερα γνωστός ως DJ Rico και υποψήφιος με το ΚΚΕ, αρνήθηκε να απαντήσει σχετικά με τη δική του χρησιμότητα στη Βουλή, θέτοντας το θέμα σε διαφορετική βάση.

«Το θέμα είναι το με ποιον κατεβαίνουμε στις εκλογές. Παίζει ρόλο η προσωπικότητα αλλά στο τέλος της ημέρας το κόμμα έχει κάποιες πολιτικές. Όταν θα έρθει ένας αντιλαϊκός νόμος υπάρχει κομματική γραμμή θα το ψηφίσουν με βάση τη γραμμή του κόμματος. Έχουμε δοκιμάσει τα πάντα ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει βελτιωθεί τίποτα. Σημασία έχει με ποιον συμπαρατάσσεσαι και πού θα βρίσκεται. Εγώ εκπαιδευτικός δουλεύω 20 χρόνια, το σημαντικό δεν είναι το βιογραφικό μας, αλλά να είμαστε δίπλα στους ανθρώπους του μόχθου. Εκεί θα κριθεί ο αγώνας και όχι μόνο μέσα στα έδρανα της Βουλής».

Δείτε όσα είπαν

Sports in

Οι βολές ήταν 35-10 για τον Παναθηναϊκό στο game 5 και 123-78 στη σειρά!

Έσπασε όλα τα ρεκόρ σε κερδισμένες βολές ο Παναθηναϊκός- Έφτασε απόχε στις 35 είχε στη σειρά σχεδόν 26 ανά παιχνίδι!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024