Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αγνώριστη από τις πλαστικές η Μεγκ Ράιαν - Χαμός στα social media

Αγνώριστη από τις πλαστικές η Μεγκ Ράιαν – Χαμός στα social media

Χαμό έχει προκαλέσει στα social media η τελευταία δημόσια εμφάνιση της Μεγκ Ράιαν. Όλοι αναφέρουν πως η λαμπερή ηθοποιός του Χόλιγουντ έχει γίνει αγνώριστη.

Χαμό έχει προκαλέσει στα social media η τελευταία εμφάνιση της Μεγκ Ράιαν στο πλευρό του Micahel J. Fox. Το «αγνώριστο πρόσωπο» της διάσημης ηθοποιού του Χόλιγουντ.

Μια σπάνια δημόσια εμφάνισή της ήταν αρκετοί για να προκαλέσει χαμό στα social media. Όλοι κάνουν λόγο για μια αγνώριστη Μεγκ Ράιαν.

Η 61χρονη αγαπημένη ηθοποιός του Χόλιγουντ Μεγκ Ράιαν έκανε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση μετά από έξι μήνες. Βρέθηκε στο πλευρό του αγαπημένου της φίλου Michael J. Fox για την προβολή του επερχόμενου ντοκιμαντέρ του «Still».

Η διάσημη ηθοποιός, που έχει στο παρελθόν αρνηθεί οποιαδήποτε επέμβαση στο πρόσωπό της, πλέον δεν αναγνωρίζεται. Η Μεγκ Ράιαν, που έλαμψε στην ταινία «Άγρυπνοι στο Σιάτλ», ήταν ευδιάθετη ενώ πόζαρε για φωτογραφίες μαζί με τους Michael J. Fox, Bill Murray και Elvis Costello.

Και ενώ πραγματοποιεί όλο και πιο σπάνια δημόσιες εμφανίσεις, η Μεγκ Ράιαν δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό του φίλου της Michael J. Fox για το ντοκιμαντέρ του. Ένα ντοκιμαντέρ στο οποίο μιλά για τη μάχη του με τη νόσο του Πάρκινσον.

«Είναι πραγματικά η Μεγκ Ράιαν;»

Με τις εικόνες να κάνουν τον γύρο του κόσμου, τα σχόλια άρχισαν να πέφτουν βροχή στα social media. Οι χρήστες άρχισαν να σχολιάζουν την εμφάνισή της, με πολλούς να αναρωτιούνται αν είναι αυτή η Μεγκ Ράιαν.

«Τι στο διάολο έχει κάνει η Μεγκ Ράιαν στο πρόσωπό της;» αναρωτήθηκε ένας θαυμαστής με έναν άλλον να προσθέτει: «Είναι πραγματικά αυτή η Μεγκ Ράιαν; Αν και, είναι κρίμα και απίστευτα λυπηρό». «Αφήστε τα filler!» συμπλήρωσε ένας τρίτος, υπονοώντας ότι η Μεγκ Ράιαν μπορεί να έχει κάνει κάποια μη χειρουργική επέμβαση.

Η Μεγκ Ράιαν, η Μαντόνα και οι πλαστικές

Δεν ήταν όμως λίγοι και εκείνοι που ισχυρίστηκαν πως η ηθοποιός έχει αρχίσει να μοιάζει με την 64χρονη Μαντόνα. Η βασίλισσα της ποπ είχε βρεθεί πρόσφατα στο επίκεντρο για την αγνώριστη εμφάνισή της.

Βρέθηκαν ωστόσο και κάποιοι να υπερασπιστούν την 61χρονη λαμπερή ηθοποιό. «Η Μεγκ Ράιαν μοιάζει ακριβώς τόσο διαφορετική, όσο θα περίμενε κανείς από μια 61χρονη» έγραψε ένας από αυτούς.

Η Μεγκ Ράιαν για τις πλαστικές

Η εμφάνιση της λαμπερής ηθοποιού έχει αλλάξει πολύ με τα χρόνια, προκαλώντας πολλές φήμες σχετικά με το τι έχει ή δεν έχει κάνει.

«Ειλικρινά δεν δίνω μεγάλη σημασία» δήλωνε χαρακτηριστικά στο περιοδικό Porter το 2015, όταν ρωτήθηκε για τις εικασίες γύρω από τις πλαστικές της επεμβάσεις. «Υπάρχει πολύ μίσος στον κόσμο σήμερα. Είναι τόσο εύκολο να κρίνεις».

Οι αλλαγές που έχει κάνει

Ήταν το 2016 που ο πλαστικός χειρουργός Mark Youssef σημείωνε στο Hollywood Life πως η διάσημη ηθοποιό έχει κάνει πολλές αλλαγές.

«Το πιο προφανές πράγμα που έχει κάνει είναι κάποιο είδος filler ή μεταφοράς λίπους στο μάγουλό της. Είναι σίγουρα πάρα πολύ για το μήλο του μάγουλού της είναι πολύ γεμάτο και πολύ μεγάλο. Όταν χαμογελάει, όλο αυτό το γέμισμα μετακινείται προς τα πάνω και κάνει τα μάτια της να φαίνονται μικρότερα», σημείωνε χαρακτηριστικά.

Θεωρεί επίσης πως έχει κάνει πλαστική στη μύτη της, ενέσεις στα χείλη, μπότοξ και ενδεχομένως ακόμη και λίφτινγκ προσώπου.

«Η άκρη της μύτης της είναι πιο στενή από ό,τι πριν. Η άκρη φαίνεται πιο τσιμπημένη, οπότε είναι πολύ πιθανό να έχει κάνει κάποιου είδους ρινοπλαστική», συμπλήρωνε.

«Σίγουρα υπάρχει όγκος και στα χείλη της και μπότοξ στο μέτωπό της. Έχει κάνει πάρα πολύ μπότοξ στο μέτωπο, με αποτέλεσμα τα μάτια να φαίνονται μικρότερα, επειδή πέφτει η θέση του φρυδιού. Η χειρουργική επέμβαση που αλλάζει πιο δραστικά το σχήμα του προσώπου είναι το λίφτινγκ. Φαίνεται ότι η Μεγκ Ράιαν μπορεί να έχει κάνει ένα τέτοιο» τόνισε τότε ο πλαστικός χειρουργός.

Το μεγάλο comeback της Μεγκ Ράιαν

Η ηθοποιός που έχει μείνει χαραγμένη στην μνήμη μας μέσα από ταινίες όπως το «Έχετε μήνυμα στον υπολογιστή σας» και «Όταν ο Χάρι Γνώρισε την Σάλι» επιστρέφει μετά από 20 χρόνια με μια ρομαντική κομεντί. Χρόνια τώρα θεωρείται η «βασίλισσα του είδους».

Η Μεγκ Ράιαν ανακοίνωσε πως επιστρέφει σκηνοθετικά αλλά και ως πρωταγωνίστρια με την ταινία «What Happens Later». Μαζί της σε πρωταγωνιστικό ρόλο ο Ντέιβιντ Ντουκόβνι που γνωρίσαμε από την τηλεοπτική σειρά «X- Files».

«Τι θα γινόταν αν μια χιονισμένη νύχτα ερχόσασταν πρόσωπο με πρόσωπο με κάποιον από το παρελθόν σας; Κάποιος που κάποτε γνώριζε τα μυστικά σου, γιατί κάποτε, πριν από πολύ καιρό, αυτό το άτομο μοιραζόταν την καρδιά σου».

Πρόκειται για μια κλασική ρομαντική κομεντί, που αφηγείται πώς οι πρώην εραστές Ουίλα (Μεγκ Ράιαν) και Μπιλ (Ντέιβιντ Ντουκόβνι) συναντιούνται ξανά τυχαία, δεκαετίες μετά τον χωρισμό τους, όταν βρίσκονται αποκλεισμένοι σε ένα αεροδρόμιο κατά τη διάρκεια μιας χιονοθύελλας.

Sports in

Με... βιντεοκλήση στον Παπανικολάου πανηγύρισε ο Ολυμπιακός - Ο Λαρεντζάκης του αφιέρωσε τη νίκη (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν για ακόμα μια φορά γιατί είναι οικογένεια, καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού πήραν μέσω Face Time τον Κώστα Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024