Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θεσσαλονίκη: Οι δράστες της οπαδικής επίθεσης «ανέβασαν» στο TikTok τη ζακέτα του 16χρονου

Θεσσαλονίκη: Οι δράστες της οπαδικής επίθεσης «ανέβασαν» στο TikTok τη ζακέτα του 16χρονου

«Ελάτε [...] να σας ψιθυρίσουμε ξανά δυο λογάκια», αναφέρεται κάτω από τη φωτογραφία

Αμετανόητοι οι δράστες του νέου επεισοδίου οπαδικής βίας, που έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη, με θύμα έναν 16χρονο και ένα ακόμη άτομο το οποίο προσπάθησε να βοηθήσει τον έφηβο.

Οι δράστες έσπευσαν να επιδείξουν το λάφυρο που πήραν από την άγρια επίθεσή τους στον ανήλικο, ανεβάζοντας στο ΤikTok,  τη ζακέτα που του άρπαξαν βίαια, η οποία είχε το διακριτικό της ομάδας του. Μάλιστα απειλούν τους φιλάθλους της ομάδας του αγοριού πως αν εμφανιστούν ξανά στις 40 Εκκλησιές, θα υπάρξει το ίδιο αποτέλεσμα. «Ελάτε ξανά […] να σας ψιθυρίσουμε ξανά δυο λογάκια», αναφέρεται κάτω από τις φωτογραφίες.

Δείτε τις εικόνες

Νοσηλεύεται ο 16χρονος – Κακουργηματική διώξη στον δράστη που έχει συλληφθεί

Η επίθεση ήταν τόσο άγρια, που το παιδί αιμορραγούσε συνεχώς από τη μύτη και είχε γδάρει και το χέρι του, ενώ σύμφωνα μαρτυρία χρειάστηκε να επέμβει μια γυναίκα -η οποία διερχόταν με το ΙΧ αυτοκίνητό της από το σημείο- για να σταματήσει η επίθεση σε βάρος του νεαρού, τον οποίο συνέχισαν να χτυπούν ενώ ήταν στο έδαφος.

Το επεισόδιο σημειώθηκε περίπου στις 19:30 το απόγευμα της Τρίτης στην περιοχή της Ευαγγελίστριας. Οι δύο επιτιθέμενοι πλησίασαν τον 16χρονο, ο οποίος φορούσε ζακέτα του ΠΑΟΚ. Άρχισαν να τον κλωτσούν και να τον χτυπούν με μπουνιές και πιθανόν με σιδηρογροθιά μπροστά στα έντρομα μάτια περαστικών. Οι δύο δράστες άρπαξαν με τη βία τη ζακέτα του ανήλικου.

Ο 16χρονος διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύεται με κατάγματα στο πρόσωπο και χτυπήματα στα κάτω άκρα.

Η αστυνομία συνέλαβε τον έναν από τους δύο δράστες, έναν 21χρονο, ο οποίος διώκεται για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, ληστεία (κακουργήματα), επικίνδυνη σωματική βλάβη, κατοχή και χρήση αντικειμένων που μπορούν να προκαλέσουν σωματικές βλάβες με αναφορά στον Αθλητικό Νόμο, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία (πλημμελήματα).

Όλες οι παραπάνω πράξεις είναι κατά συναυτουργία καθώς, εκτός από τον 21χρονο, στο επεισόδιο συμμετείχε συνεργός του, τον οποίο οι Αρχές αναζητούν.

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024