Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Οπαδική βία: Και δεύτερο άτομο χτύπησαν οι δράστες της επίθεσης στη Θεσσαλονίκη

Οπαδική βία: Και δεύτερο άτομο χτύπησαν οι δράστες της επίθεσης στη Θεσσαλονίκη

Η αστυνομία συνέλαβε έναν 21χρονο για το περιστατικό οπαδικής βίας, ενώ αναζητείται και ένα ακόμη άτομο το οποίο συμμετείχε στην επίθεση.

Σε ακόμη ένα άτομο, το οποίο προσπάθησε να βοηθήσει τον 16χρονο που δέχθηκε ισχυρά χτυπήματα, επιτέθηκαν οι δράστες του χθεσινού οπαδικού επεισοδίου στη Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρουν οι αστυνομικές Αρχές σε ανακοίνωσή τους, οι δύο δράστες επιτέθηκαν και σε 20χρονο ημεδαπό, ο οποίος προσέτρεξε σε βοήθεια του παθόντα, που νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης μετά από τα χτυπήματα που δέχθηκε από τους δύο δράστες.

Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του 21χρονου φερόμενου ως δράστη, ενώ αναζητείται και ένα ακόμη άτομο το οποίο συμμετείχε στην επίθεση.

Αιμορραγούσε ασταμάτητα

Η επίθεση ήταν τόσο άγρια, που το παιδί αιμορραγούσε συνεχώς από τη μύτη και είχε γδάρει και το χέρι του, ενώ σύμφωνα με την ίδια μαρτυρία χρειάστηκε να επέμβει μια γυναίκα -η οποία διερχόταν με το ΙΧ αυτοκίνητό της από το σημείο- για να σταματήσει η επίθεση σε βάρος του νεαρού, τον οποίο συνέχισαν να χτυπούν ενώ ήταν στο έδαφος

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν οι Αρχές, οι άμεσες ενέργειες αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για την εξιχνίαση επίθεσης που έλαβε χώρα χθες σε βάρος ανήλικου, στην περιοχή της Ευαγγελίστριας, οδήγησαν στον εντοπισμό και τη σύλληψη 21χρονου εμπλεκόμενου άντρα.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, απογευματινές ώρες χθες (02-05-2023), δύο άτομα, ένα εκ των οποίων με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και κρατώντας μεταλλικό αντικείμενο μικρού μεγέθους, προσέγγισαν τον ανήλικο, ο οποίος περπατούσε με την παρέα του και αφού του επιτέθηκαν ασκώντας σωματική βία, του αφαίρεσαν ζακέτα που φορούσε, η οποία έφερε διακριτικά αθλητικού συλλόγου.

Αναζητείται ο δεύτερος δράστης

Από την επίθεση τραυματίστηκε ο ανήλικος ημεδαπός, ο οποίος μεταφέρθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο της πόλης, όπου και νοσηλεύεται, ενώ επιτέθηκαν και σε 20χρονο ημεδαπό, ο οποίος προσέτρεξε σε βοήθεια του παθόντα.

Σε εξέλιξη βρίσκονται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δεύτερου δράστη.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε, κατά περίπτωση, για τα αδικήματα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης από κοινού, της απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης από κοινού, της ληστείας, της παράβαση της νομοθεσίας που αφορά σε αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις και της παράβασης του Νόμου περί Όπλων, θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Sports in

Φενέρμπαχτσε – Μονακό 62-65: Πήρε το «θρίλερ» και ισοφάρισε σε 2-2!

Η Μονακό επικράτησε 65-62 στην έδρα της Φενέρμπαχτσε και πλέον η πρόκριση στο Final Four θα κριθεί στο Game 5.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024