Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τζέιμι Φοξ: Η πρώτη του ανάρτηση μετά από τρεις εβδομάδες νοσηλείας

Τζέιμι Φοξ: Η πρώτη του ανάρτηση μετά από τρεις εβδομάδες νοσηλείας

Ο ηθοποιός παραμένει στο νοσοκομείο και έχει ανάγκη τις προσευχές τον θαυμαστών του.

Μετά από τρεις εβδομάδες νοσηλείας, ο Τζέιμι Φοξ επέστρεψε στα social media και έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram.

Μέσα από το νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός θέλησε να ευχαριστήσει το κοινό του για τη στήριξη που του δείχνει στην περιπέτεια της υγείας του.

«Εκτιμώ όλη σας την αγάπη. Νιώθω ευλογημένος», έγραψε στην ανάρτησή του, ενώ στη συνέχεια δημοσίευσε κι ένα story, στο οποίο ευχαριστεί τον Νικ Κάνον, ο οποίος τον αντικατέστησε στο δημοφιλές τηλεπαιχνίδι της Fox, «Beat Shazam».

Ο Τζέιμι Φοξ είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο στις 13 Απριλίου όπως είχε αποκαλύψει η κόρη του Κορίν. Σε δήλωσή της η οικογένειά του είχε αναφέρει ότι ο 55χρονος υπέστη μια «ιατρική επιπλοκή». Ωστόσο, μέχρι και σήμερα δεν έχουν δοθεί περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Η ανάρτησή του

Πριν λίγες ώρες, πηγές από το περιβάλλον του δήλωσαν στο TMZ ότι «έχει ανάγκη από όλες τις προσευχές που μπορούν να συγκεντρώσουν οι θαυμαστές του» και πρόσθεσαν ότι ο Τζέιμι Φοξ δεν θα συμμετάσχει στη νέα σεζόν του «Beat Shazam», καθώς τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει.  Από αυτά θα απουσιάζει και η κόρη του, Κορίν, η οποία είναι DJ στο σόου. Επιλέγει να παραμείνει στο πλευρό του πατέρα της στο νοσοκομείο, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα.

Την περασμένη Παρασκευή, το People ανέφερε ότι ο Τζέιμι Φοξ «είχε ξυπνήσει και ήταν σε εγρήγορση» σε μια «ιατρική μονάδα της Τζόρτζια».

«Είναι καλά, δόξα τω Θεώ», είπε η πηγή. Και πρόσθεσε: «Είναι ακόμα στο νοσοκομείο και οι γιατροί κάνουν εξετάσεις, αλλά είναι ξύπνιος και σε εγρήγορση. Τον κρατούν υπό παρακολούθηση».

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024