«Μαύρο σε όλους για να ξεβρωμίσει ο τόπος», η επίσημη θέση του Ολυμπιακού
Οργισμένη αντίδραση του Ολυμπιακού για την διαιτησία στην OPAP Arena και το σύστημα που υπάρχει στο ποδόσφαιρο χωρίς κανείς και από τις κυβερνήσεις να αντιδρά.
Οργή στον Ολυμπιακό για όσα συνέβησαν στην OPAP Arena και το ματς με την ΑΕΚ όπου κράτησαν τους ερυθρόλευκους στο 0-0 παρότι δικαιούνταν την νίκη. Με επίσημη θέση η ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρεται στις «εφευρέσεις» των διαιτητών που ζήσαμε ξανά ξευτιλίζοντας το ελληνικό πρωτάθλημα τονίζοντας πως θα συνεχίσουν να αγωνίζονται μέχρι τέλους!
Ξεκαθαρίζοντας συνάμα πως κανείς δεν προστατεύει το ποδόσφαιρο, ούτε και οι κυβερνήσεις για αυτό και στέλνει και ένα σκληρό μήνυμα.
Αναλυτικά η θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:
«Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε σε ένα απολύτως εξευτελισμένο πρωτάθλημα κόντρα σε απίθανους που παρά την «τεχνολογία» κόβουν με ανύπαρκτα οφσάιντ τετ α τετ της ομάδας μας, ακυρώνουν γκολ και εφευρίσκουν φάουλ εναντίον μας κλείνοντας τα μάτια σε φάουλ και κάρτες αντιπάλων.
Θα συνεχίσουμε αλύγιστοι μέχρι το τελευταίο παιχνίδι. Η σήψη στο ποδόσφαιρο είναι φυσικό επακόλουθο της παράδοσής του σε φασίστες και ποινικούς κάθε είδους και τον μέγα λαθρέμπορο που τους προστατεύει, όπως προστατεύει και όλο το οργανωμένο έγκλημα στην Ελλάδα με την ανοχή και ενίοτε με την στήριξη των κυβερνήσεων.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η κανονική περίοδος της Euroleague ολοκληρώθηκε και αυτά είναι τα ζευγάρια των play in και των play off. Πότε παίζουν Παναθηναϊκός - Μονακό και πότε μαθαίνει αντίπαλο ο Ολυμπιακός - Όλο το πρόγραμμα και οι ημερομηνίες.
Ο Παναθηναϊκός διέλυσε με 97-62 την… λειψή Εφές Αναντολού για την 38η και τελευταία αγωνιστική της regular season της Euroleague - Στα play in ως 7οι οι «πράσινοι».