Το μήνυμα του ΟΦΗ κατά της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης
Ένα ηχηρό μήνυμα κατά της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης θέλησε να στείλει η ΠΑΕ ΟΦΗ, μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε με τη συμμετοχή αρκετών παικτών της ομάδας.
Σε μια πολύ σπουδαία κίνηση προχώρησε η ΠΑΕ ΟΦΗ, που πήρε την πρωτοβουλία να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα κατά της παιδική σεξουαλικής κακοποίησης.
Η Κρητική ΠΑΕ δημοσίευσε ένα βίντεο με σκοπό να ευαισθητοποιήσει το κοινό για το σοβαρό αυτό ζήτημα, στο οποίο συμμετέχουν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Πραξιτέλης Βούρος, Γιάννης Θεοδοσουλάκης, Απόστολος Διαμαντής και Νίκος Χριστογεώργος.
«Ηχηρό μήνυμα κατά της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης στο διαδίκτυο στέλνουν η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και το Ελληνικό κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας, σε μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης του κοινού και αναδεικνύοντας παράλληλα για άλλη μια φορά το κοινωνικό τους πρόσωπο.
Οι ποδοσφαιριστές Πραξιτέλης Βούρος, Γιάννης Θεοδοσουλάκης, Απόστολος Διαμαντής και Νίκος Χριστογεώργος πρωταγωνιστούν στην καμπάνια ευαισθητοποίησης και ενημερώνουν για τη δυνατότητα ανώνυμης καταγγελίας μέσα από την ιστοσελίδα SafeLine.gr.
Ο στόχος είναι να συνειδητοποιήσουμε όλοι ότι πίσω από κάθε εικόνα/βίντεο παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης στο διαδίκτυο βρίσκεται ένα πραγματικό παιδί που επαναθυματοποιείται κάθε φορά που αυτό το υλικό προβάλλεται. Αν συναντήσουμε τέτοιο υλικό είναι πολύ σημαντικό να μην το αγνοήσουμε αλλά να το ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ!», αναφέρει η ΠΑΕ ΟΦΗ.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
LIVE: Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο για την 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.
Ο Παναθηναϊκός δεν άφησε κανένα περιθώριο στον ΖΑΟΝ στον πρώτο τελικό της Volley League Γυναικών, επικράτησε με 3-0 σετ στο κλειστό του Μετς κι έκανε το 1-0 στη σειρά.
Οι 12 παίκτες που επέλεξε ο Γιώργου Μπαρτζώκα για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Euroleague.