Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Survivor spoiler: «Θρίλερ» με τους υποψήφιους προς αποχώρηση - Αυτοί βγαίνουν απόψε στον τάκο

Survivor spoiler: «Θρίλερ» με τους υποψήφιους προς αποχώρηση – Αυτοί βγαίνουν απόψε στον τάκο

Ποιοι θα κάνουν «παρέα» στον Στέλιο Χανταμπάκη;

Με ανυπομονησία περιμένουν οι τηλεθεατές το αποψινό (2/5) επεισόδιο του Survivor. Χθες οι Διάσημοι ήταν αυτοί που ηττήθηκαν και πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση βγήκε ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Μάλιστα, οι συμπαίκτες του τον κατηγόρησαν ότι δίνει προσωπικές πληροφορίες στην αντίπαλη ομάδα.

Πριν το συμβούλιο ο Κωνσταντίνος Βασάλος είπε: «Ο Στέλιος είναι διπλωμάτης και το έχω ξαναπεί αυτό και έχω καταλάβει ότι μεταφέρει και πολλές πληροφορίες αχρείαστες από παίκτη σε παίκτη. Με αυτούς που υποτίθεται ότι είναι φίλος, είναι και οι πρώτοι που τους δίνει στους υπόλοιπους. Για μένα αυτό δείχνει πολλά και δείχνει πολλά γιατί χώρια από το ότι δεν μπορείς να τον εμπιστευτείς, είναι και ένα κριτήριο για το εάν ένας άνθρωπος λειτουργεί σε ένα παιχνίδι με πονηριά ή όχι.

Για ποιο λόγο να μεταφέρεις πληροφορίες ή εξομολογήσεις παικτών στους άλλους; Είναι ανήθικο. Θα σου εκμυστηρευτώ κάτι σε εγκλεισμό κι εσύ ούτε στο δεκάλεπτο θα πας να το πεις στον άλλον; Δεν θα ήθελα να αναφερθώ ούτε στην εξομολόγηση, ούτε στον άνθρωπο που αφορά γιατί το θεωρώ άκομψο και χυδαίο… Το αφήνω πίσω μου, απλά καταλαβαίνω κάποιοι άνθρωποι τι ρόλο βαράνε εδώ μέσα».

Σήμερα,θα γίνει οι ανατροπή και κερδίζουν οι Κόκκινοι. Έτσι, λοιπόν οι Μαχητές θα βρεθούν στη δυσάρεστη θέση να ψηφίσουν κάποιον δικό τους παίκτη για αποχώρηση.

Σύμφωνα με τα spoilers, θα υπάρξει ισοψηφία και έτσι αντί για έναν παίκτη θα δούμε δύο να βγαίνουν στον τάκο, και συνολικά πέντε παίκτες θα πρέπει να ψηφιστούν από το κοινό, το βράδυ της Τετάρτης.

Ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Νικόλας Αγόρου είναι αυτοί που θα ψηφιστούν από τους συμπαίκτες τους. Μάλιστα για τον Μαρτίκα είναι η 10η φορά που βρίσκεται σε αυτή τη θέση και όλοι περιμένουν να δουν αν θα καταφέρει να βγει και πάλι αλώβητος.

Δείτε το τρέιλερ

Sports in

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα 92-58: Την «έλιωσε» και πάει στη Βαρκελώνη για τον τελικό πρόκρισης!

Ο Ολυμπιακός διέλυσε την Μπαρτσελόνα με 92-58 και η πρόκριση στο Final 4 του Βερολίνου θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι, που θα γίνει στη Βαρκελώνη στις 8/5

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024