Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αποκάλυψε το κρυφό ζευγάρι του Survivor

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αποκάλυψε το κρυφό ζευγάρι του Survivor

Με αφορμή την κόντρα Σταυρούλας - Μελίνας στο Survivor, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δήλωσε ότι Κωνσταντίνος Βασάλος και Σταυρούλα Χρυσαειδή είναι ζευγάρι.

Μετά την κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα σε Σταυρούλα Χρυσαειδή και Μελίνα Μεταξά για τα μάτια του Βασάλου, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αποκάλυψε το κρυφό ζευγάρι του Survivor.

H Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, που αποχώρησε πριν από λίγες εβδομάδες από το Survivor, αποκάλυψε στο «Open Weekend» ότι Κωνσταντίνος Βασάλος και Σταυρούλα Χρυσαειδή είναι το κρυφό ζευγάρι του ριάλιτι επιβίωσης.

«Δεν μπορώ να αποκλείσω το ενδεχόμενο αυτά τα δύο παιδιά όντως να φλερτάρουν και να… Είναι ωραίος άντρας ο Κωσταντίνος, γιατί όχι;

Ελεύθεροι είναι και οι δύο απ’ όσο ξέρω. Απ’ όσο έχω ακούσει αυτό είναι το κρυφό ζευγάρι που φημολογείται ότι υπάρχει μέσα στο Survivor», δήλωσε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος τα έβαλε με τον Τάκη Καραγκούνια για τα όσα είπε πως αλλάζει τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα. «Που ξέρει ο Τάκης τι κάνω εγώ στην προσωπική μου ζωή. Και να ήξερε, τελείως άκομψο. Τελείως εκτός παιχνιδιού» ανέφερε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Ο δημοφιλής παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης αναφέρθηκε και στις δύο συμπαίκτριές του. «Δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο να μπουν σε αντιπαράθεση για το ποια θα κοιμηθεί δίπλα μου. Λες και είμαι το κελεπούρι εδώ και έχω το μέλι. Δεν το έχω καταλάβει. Δεν ξέρω τι να κάνω. Να κρυφτώ; Να απομονωθώ; Για να είναι καλά αυτά τα δύο παιδιά».

Μεγάλη κόντρα για τον Βασάλο στο Survivor

Ήταν πριν από λίγες ώρες που ξέσπασε μεγάλη κόντρα στο Survivor ανάμεσα σε Σταρούλα Χρυσαειδή και Μελίνα Μεταξά με μήλον της έριδος τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Η ένωση μπλε και κόκκινης ομάδας στο Survivor έχει αρχίσει να φέρνει τις πρώτες δυσκολίες στη συμβίωσή τους στο ριάλιτι επιβίωσης. Η μεγαλύτερη κόντρα σημειώθηκε ανάμεσα σε Σταυρούλα Χρυσαειδή και Μελίνα Μεταξά. Μήλον της έριδος ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ποια παίκτρια θα κοιμηθεί δίπλα του.

«Χθες το βράδυ, καθώς γυρίσαμε από το Συμβούλιο, οι Μπλε τακτοποιήσαμε τα πράγματά μας στην καινούργια μας καλύβα. Οι Κόκκινοι είχαν πάρει τον δικό τους χώρο και εμείς έπρεπε να βολευτούμε μες στα σκοτάδια. Είπαμε εγώ με τον Σπύρο να κοιμηθούμε δίπλα-δίπλα», ανέφερε αρχικά η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

«Η Μελίνα γύρισε μέσα στο Συμβούλιο και μου είπε ότι δεν θα πάρω πίσω τη θέση μου. Μου έκανε και beef του τύπου: αν θες, κοιμήσου στο χώμα έξω απ’ την καλύβα. Είπα ότι δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με τη Μελίνα, αδιάφορη μου περνάει ξεκάθαρα», αποκάλυψε η 26χρονη Survivor.

«Κοιμηθήκαμε 5 άτομα στριμωχτά και πήγα τις κουβέρτες μου 20 εκατοστά πιο κοντά στη διαχωριστική γραμμή των Κόκκινων. Και έμαθα ότι η Μελίνα το έκανε θέμα όλο αυτό. Σε μένα δεν είπε τίποτα, τα κάνει όλα off-camera», συνέχισε η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

«Της πήρα τον γκόμενο και ζηλεύει;»

«Αυτό που δεν κατάλαβα είναι το τι την ενόχλησε. Το ότι κοιμήθηκα εγώ εκεί; Ότι αυτή ξαφνικά ήθελε να κοιμηθεί δίπλα στον Κωνσταντίνο Βασάλο και δεν χωρούσαμε; Δηλαδή τι; Της πήρα τον γκόμενο και ζηλεύει; Δεν καταλαβαίνω όλο αυτό το παραλήρημα», συνέχισε η πρωταθλήτρια στίβου Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Από την άλλη πλευρά, στο δικό της cue η Μελίνα Μεταξά έδωσε μία διαφορετική εκδοχή των γεγονότων. Αποκάλυψε πως το πρωί η Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο Κωνσταντίνος Βασάλος επέστρεψαν μαζί από την τουαλέτα, αφήνοντας υπονοούμενα για τη σχέση τους.

«Επειδή είμαι πρώτη γυναίκα στα στατιστικά; Επειδή θεωρείται κι αυτή δυνατή παίκτρια και είναι πεσμένη; Ίσως την πειράζει κι αυτό. Γι’ αυτό δεν μου δίνει πίσω το κρεβάτι μου και θέλει να κοιμάται δίπλα στον Κωνσταντίνο; Τα θέλει όλα για πάρτη της μάλλον», κατέληξε η Σταυρούλα Χρυσαειδή για τα όσα συμβαίνουν στο Survivor.

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024