Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέες καταγγελίες για τον ιδιοκτήτη πιτ μπουλ που κατασπαράζει γάτες - «Μόλις τις είδε τσίτωσε τον σκύλο»

Νέες καταγγελίες για τον ιδιοκτήτη πιτ μπουλ που κατασπαράζει γάτες – «Μόλις τις είδε τσίτωσε τον σκύλο»

Η μία γάτα μετά την άλλη εξαφανιζόταν. Καίνε οι καταγγελίες τον άνανδρο ιδιοκτήτη του πιτ μπουλ, που υπό τις εντολές του «αφεντικού» σκοτώνει γατάκια

Την ώρα που ο ανεκδιήγητος, που φαίνεται να έχει μετατρέψει το πιτ μπουλ του σε φονικό όπλο, αρνείται τις κατηγορίες, έρχονται στο φως νέες καταγγελίες για περιστατικά δολοφονίας γατιών από τον σκύλο υπό τις εντολές του 27χρονου ιδιοκτήτη, στον εντοπισμό του οποίου συνέβαλε το in αναδεικνύοντας το θέμα και δημοσιεύοντας πρώτο τις καταγγελίες φιλόζωων και τα στοιχεία που θα βοηθούσαν στην ταυτοποίησή του.

«Μόλις είδε τις γάτες τον προκάλεσε, τον τσίτωσε τον σκύλο. Άρπαξε το πίτμπουλ το γατάκι στο στόμα του, το τίναξε 2-3 φορές, τελείωσε το γατάκι πέθανε» καταγγέλλει αυτόπτης μάρτυρας και μένουμε όλοι άναυδοι από τη διαστροφή του 27χρονου, που υποτιμά την αξία της ζωής, αδιαφορεί για τον πόνο που προκαλεί και για αυτό καθίσταται απολύτως επικίνδυνος για κάθε έμβιο ον, όχι μόνο για τα γατάκια που έχει βάλει στο μάτι.

Οι καταγγελίες που τον καίνε

Η κυρία Ελπίδα είναι η γυναίκα που καταγγέλλει πως μέσα σε ένα μήνα σκοτώθηκαν τέσσερις γάτες της από τα σαγόνια του σκύλου που κυκλοφορεί στο πάρκο της Ανάληψης στον Βύρωνα με το αφεντικό του.

«Περίπου στα τέλη Μαρτίου χάσαμε ένα γατάκι μας, τον Μπάμπη. Ένα άσπρο γατάκι. Δεν είχαμε συνειδητοποιήσει τι είχε γίνει. Στις 2 Απριλίου όμως μία γειτόνισσα μας ειδοποίησε ότι ένα πιτμπουλ δάγκωσε ένα γατάκι μας» περιγράφει η ίδια.

Ο λευκός γατούλης με την γκρι ουρά εξαφανίστηκε στις 30 Μαρτίου. Κυκλοφορούσε γύρω από το σπίτι της κυρίας Ελπίδας, όμως δεν επέστρεψε. Τρεις μέρες αργότερα, χάθηκε και η Μασκούλα, η οποία βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένη στο πάρκο της Ανάληψης.

Στο σημείο που σκότωσε και τα 4 ήταν το σημείο που έχει δροσιά και πυκνή η βλάστηση.

Η μία γάτα μετά την άλλη εξαφανιζόταν. 12 Απριλίου, χάθηκε η τρίτη κατά σειρά γάτα, η Μπλακούλα. Οι κάτοικοι του Βύρωνα καταγγέλλουν πως ο άντρας της φωτογραφίας, θανάτωσε τις γάτες αφήνοντας τον σκύλο του να τις φάει.

Χτύπησε τον σκύλο για να τον τσιτώσει

«Μόλις είδε τις γάτες τον προκάλεσε, τον τσίτωσε τον σκύλο. Αντιλήφθηκα ότι του έβγαλε μία επιθετικότητα. Πώς είναι όταν θέλεις να τσιγκλήσεις κάτι; Νομίζω ότι του χτύπησε κανά δυο (σφαλιάρες) πίσω στα οπίσθια. Κατέγραψα το σκηνικό, έχω και τις φωτογραφίες οι οποίες θα πάνε αύριο μεθαύριο στην Ασφάλεια» αναφέρει ένας άλλος καταγγέλλων.

Οι καταγγελίες των ανθρώπων που μένουν σε Βύρωνα και Καισαριανή διαδέχονται η μία την άλλη. Το πρωί της 23ης Απριλίου, η Παρδαλή όπως την είχε ονομάσει η κυρία Ελπίδα κατασπαράχτηκε από το πίτμπουλ μπροστά στα μάτια δεκάδων ανθρώπων.

«Την Κυριακή που έγινε το πάρτι με τα παιδάκια και εκεί έγινε η μεγάλη φασαρία σκότωσε την Παρδαλή μας την οποία δεν την βρήκαμε γιατί την ώρα που την πέταξε στον κάδο σκουπιδιών την πήρε η αστυνομία ως πειστήριο» λέει η κα Ελπίδα.

Εκείνη τη μέρα τραβήχτηκε η φωτογραφία που κυκλοφόρησε στα σόσιαλ μίντια λίγο μετά από το αποτρόπαιο έγκλημα. Μία γυναίκα που μένει απέναντι από το πάρκο είδε το περιστατικό και κυνήγησε τον 27χρονο που απεικονίζεται στη φωτογραφία για να τον παραδώσει στην αστυνομία.

Η γειτόνισσα με τον σύζυγό της τον είδε κρατώντας το γατί να το πετάει στα σκουπίδια, την απείλησε ότι θα αμολήσει το σκυλί και θα γίνει χαμός, τον πήρε από πίσω με τον άντρα της με το μηχανάκι, είναι αυτή που δημοσιοποίησε τις φωτογραφίες.

Άλλα έλεγε στην αρχή και άλλα τώρα

Ο άντρας της φωτογραφίας με το πίτμπουλ που καταγγέλλεται από δεκάδες κατοίκους του Βύρωνα επικοινώνησε με το LIVE NEWS για να πει αρχικά πως δεν έχει καμία σχέση με τα όσα του καταλογίζονται.

Έπειτα βέβαια τα άλλαξε και παραδέχτηκε ζωντανά στην εκπομπή πως στο περιστατικό της 23ης Απριλίου ήταν ο σκύλος του που κατασπάραξε δεσποζόμενη γάτα.

«Η κυρία που με είδε από το μπαλκόνι με τη γάτα στο πάρκο Ανάληψης στον Βύρωνα, έχει δίκιο, ήταν μπροστά, όταν έγινε αυτό το σκηνικό. Αυτό είναι το μοναδικό σκηνικό που έγινε στον Βύρωνα με εμένα και τον σκύλο μου» παραδέχτηκε στη χθεσινή εκπομπή.

Και ενώ ισχυρίζεται ότι κρατάει με διπλό σκοινί το πίτμπουλ για να μην του φεύγει, λέει ουσιαστικά πως αυτή η γατούλα τους επιτέθηκε πρώτη και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον σκύλο του.

«Είμαι εξαγριωμένη – δεν είναι το γατάκι μόνο, δεν είναι άψυχα αντικείμενα, είναι ψυχούλες με ονόματα. Για φανταστείτε σε παιδική χαρά σε πάρτι να κάνει επίθεση σε γατάκι» λέει η κα Ελπίδα.

Σοκάρουν οι καταγγελίες

Οι μαρτυρίες στο LIVE NEWS περιγράφουν έναν άντρα να δίνει το σύνθημα στον σκύλο του για να κατακρεουργεί την πρώτη γάτα που θα βρει μπροστά του. Έπειτα, λένε πως ο νεαρός μαζεύει το άψυχο κορμί της γάτας, την πετάει στα σκουπίδια και φεύγει.

Δείτε τι απάντησε και σε αυτόν τον ισχυρισμό:

«Δείχνει η φωτογραφία ότι σκοτώνω γάτες ή ότι έχω κρεμάσει γάτες από τα δέντρα; Την πήρα (σ.σ. την γάτα) και την πήγα στον κάδο, τι να την έκανα;».

Δεν είναι μόνο ο Βύρωνας και η Καισαριανή οι περιοχές που ο ιδιοκτήτης του πίτμπουλ σύμφωνα με καταγγελίες σκοτώνει με αυτόν τον τρόπο γατάκια. Η δράση του συνεχίζεται και στο Καρπενήσι από όπου είναι η καταγωγή του.

«Το κάνει δύο με τρία χρόνια, τουλάχιστον, όσο δηλαδή έχει και το σκυλί. Υπάρχουν κάποιες γάτες, υπήρχαν τουλάχιστον κάποια γατάκια στο Καρπενήσι αδέσποτα τα οποία ο κόσμος τα τάιζε και τα φρόντιζε γενικά και στην ουσία του έφευγε το σκυλί από το σπίτι και πήγαινε και τα σκότωνε» αναφέρει καταγγελία.

Οι Αρχές έχουν περισυλλέξει δύο από τις θανατωμένες γάτες που βρέθηκαν στο πάρκο της Ανάληψης και έχουν σταλθεί για νεκροψία.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024