Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Αποτροπιασμό προκάλεσε η είδηση, που αποκάλυψε το in, ότι ένας άνανδρος έβαζε το πιτ μπουλ του να σκοτώνει γατάκιασε Βύρωνα και Καισαριανή.
Μάλιστα, πληροφορίες θέλουν το συγκεκριμένο πρόσωπο να έχει την αρρωστημένη αυτή συμπεριφορά και παλιότερα.
Στη δημοσιότητα φωτογραφίες
Φιλοζωική οργάνωση έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες με ένα χαρακτηριστικό τατουάζ στο μπράτσο, ζητώντας από τον κόσμο να βοηθήσει να εντοπιστεί.
«Κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα, πλησιάζει σιγά – σιγά, προσπαθεί να πλησιάσει τη γάτα όσο μπορεί, πουσάρει τον σκύλο, τον αφήνει ελεύθερο, ορμάει ο σκύλος, την ξεκοιλιάζει. Μετά τις πήρε και στις δύο περιπτώσεις, πήρε τις γάτες ξεκοιλιασμένες, τις έβαλε σε μία σακούλα και τις πέταξε στα σκουπίδια και μετά έφυγε» είχε καταγγείλει αυτόπτης μάρτυρας της κτηνωδίας.
Φαίνεται πως η άτυπη επικήρυξη του υπανθρώπου είχε αποτέλεσμα. Σύμφωνα με πολλά φιλοζωικά σωματεία και οργανώσεις εντοπίστηκε. Πρόκειται για τον 27χρονο, Νίκο Καρφή, ο οποίος είχε συμμετάσχει στο Masterchef το 2022.
«Αναγνώρισαν πέραν πάσης αμφιβολίας το άτομο το οποίο δολοφονεί γάτες»
Η σελίδα «Street Dogs in Volos» στο Facebook αναφέρει, μεταξύ άλλων: «Επιθυμώ να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους μου μετέφεραν φωτογραφικό -βιντεοληπτικό υλικό και πολύτιμες πληροφορίες οι οποίες οδήγησαν τελικά στην ταυτοποίηση τού ΑΝΑΝΔΡΟΥ αποβράσματος.
Μετέφερα αυτό το υλικό σέ άτομα τα οποία ήταν παρόντα στα περιστατικά φρίκης και αναγνώρισαν πέραν πάσης αμφιβολίας το άτομο το οποίο δολοφονεί γάτες.
Το όνομα τού ΑΝΑΝΔΡΟΥ αποβράσματος είναι Ν.Κ( Νίκος Καρφης ),η καταγωγή του είναι από το Καρπενήσι όπου διατηρεί ό πατέρας του ταβέρνα -ψητοπωλείο και σέ όσες περιοχές έχει ζήσει υπάρχουν άτομα τα οποία αναφέρουν ότι προέβαινε σε πρωτοφανείς ΚΤΗΝΩΔΙΕΣ εναντίον των αδέσποτων γατιών.
Επιθυμώ σε αυτό το σημείο να αναφέρω ότι υπήρξαν άτομα τα οποία παρίσταντο στις αδιανόητης βαρβαρότητας δολοφονίες γατιών, των οποίων οι περιγραφές πραγματικά ΣΟΚΑΡΟΥΝ».
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου