Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χρήστος Πλαΐνης: «Με στενοχωρεί πολύ να βλέπω τον εαυτό μου στην τηλεόραση»

Χρήστος Πλαΐνης: «Με στενοχωρεί πολύ να βλέπω τον εαυτό μου στην τηλεόραση»

Ο δημοφιλής ηθοποιός Χρήστος Πλαΐνης εξομολογήθηκε πως δεν βλέπει τον εαυτό μου, επισημαίνοντας πως αποφεύγει έτσι τις κακοτοπιές.

Ο αγαπημένος ηθοποιός Χρήστος Πλαΐνης αναφέρθηκε στο ότι αποφεύγει να βλέπει τον εαυτό του στην τηλεόραση, εξηγώντας τους λόγους πίσω από την απόφασή του.

O Χρήστος Πλαΐνης βρέθηκε καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά, τη νύχτα της Κυριακής, στο πλατό της εκπομπής After Dark στο OPEN.

Ο δημοφιλής ηθοποιός Χρήστος Πλαΐνης εξομολογήθηκε πως «εννοείται ότι δεν βλέπω τον εαυτό μου σε ό,τι κάνω γιατί αποφεύγω τις κακοτοπιές, γι’ αυτό.

Είναι παράξενο να βλέπεις τον εαυτό σου και να τον ακούς. Όπως έχω ξαναπεί, δύο είναι οι βασικοί λόγοι που δεν το κάνω.

Ο ένας είναι ότι από τη στιγμή που έχει γίνει, έχει γυριστεί και έχει παιχτεί, δεν μπορώ να αλλάξω κάτι. Θα μου πεις, να, να διορθώσω.

Τι να διορθώσω όμως; Πάντα πάω με πολύ συγκεκριμένη άποψη για το τι θα κάνω. Τώρα, αν θα το εκτελέσω σωστά ή όχι ή αν θα βγει όπως θέλω, είναι ένα άλλο κομμάτι».

«Με στενοχωρεί πια πολύ να το βλέπω»

«Δεν το κάνω γιατί επίσης με στενοχωρεί πια πολύ το να με βλέπω. Οπότε είπα «γιατί να το βιώνω αυτό το πράγμα;». Το έχω κάνει και παλιά με έβλεπα.

Κατέληξα όμως να μην με βλέπω γιατί δεν μου άρεσα. Και ένας δεύτερος βασικότατος λόγος είναι η αποστασιοποίηση που θέλω να παίρνω από τη δουλειά», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Πλαΐνης.

«Δηλαδή όταν έχω γύρισμα κάθε μέρα 10 ώρες και θα γυρίσω στο σπίτι στις έξι, να κάτσω να δω στις 8 ή στις 10 τη σειρά που παίζω, είναι μια ιδρυματοποίηση.

Θα είμαι πια όλη μέρα μέσα σε αυτό το πράγμα. Δεν είναι ότι φανατικά λέω πως δεν θα δω, μπορεί δω κάποιο επεισόδιο ή κάποια σκηνή, αλλά δεν είμαι από αυτούς που κάθονται και βλέπουν.

Μπορεί να δω λίγο στην αρχή για να πάρω τα γράδα μου, τα μέτρα μου, να δω τι γίνεται σε γενικές γραμμές και από εκεί και πέρα δεν το κάνω» συμπλήρωσε ο Χρήστος Πλαΐνης στη βραδινή εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά στο OPEN.

Sports in

Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη

Μια τεράστια βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την διαφορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024