Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κύπρος: Ανοίγουν τρία ξενοδοχεία στα Βαρώσια

Κύπρος: Ανοίγουν τρία ξενοδοχεία στα Βαρώσια

Τρία ξενοδοχεία αναμένεται να ανοίξουν στην περίκλειστη περιοχή των Βαρωσίων στην Αμμόχωστο της Κύπρου

Μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να ανοίξουν τρία ξενοδοχεία που βρίσκονται στην περίκλειστη περιοχή των Βαρωσίων.  Την είδηση αναφέρει η εφημερίδα Yeni Bakıs σε δημοσίευμά της που φέρει τον τίτλο «Ανοίγουν τρία ξενοδοχεία στο κλειστό Βαρώσι».

Συγκεκριμένα αναφέρει ότι Τουρκοκύπριος επιχειρηματίας δήλωσε ότι αγόρασε από τους ιδιοκτήτες τους τρία ξενοδοχεία και δύο ορόφους πολυκατοικιών στην περίκλειστη Αμμόχωστο και πρόσθεσε ότι θα τα ανοίξει για κρατήσεις για το 2025, σε συνεργασία με τουριστικά πρακτορεία, σε περίπτωση που δεν προκύψει οποιοδήποτε εμπόδιο εντός δύο μηνών.

Τι ανέφερε ο επιχειρηματίας

Στο δημοσίευμα τονίζεται ότι ο Τουρκοκύπριος επενδυτής αγόρασε και δύο ορόφους σε πολυκατοικία για να διαμένουν άτομα που θα εργάζονται στο ξενοδοχείο.

Για το θέμα το ΡΙΚ αναφέρει ότι ο Τουρκοκύπριος επιχειρηματίας ο οποίος ισχυρίζεται ότι έχει έγκριση και από το ελληνοκυπριακό Υπουργείο Εσωτερικών για το συμβόλαιο αγοράς των ξενοδοχείων και των πολυκατοικιών που αγόρασε, είπε ότι του εμπνέει εμπιστοσύνη η στάση της Τουρκίας στο θέμα του Βαρωσιού και οι δηλώσεις στις οποίες προβαίνει συνεχώς στο θέμα του Βαρωσιού ο πρέσβης της Τουρκίας στο ψευδοκράτος, Μετίν Φεϊζίογλου.

Μιλώντας στο ΡΙΚ, ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Βίκτωρας Παπαδόπουλος, δήλωσε πως εκ πρώτης όψεως δεν φαίνεται να έχει κατατεθεί οποιοδήποτε αγοραπωλητήριο έγγραφο στο κτηματολόγιο για την αγοραπωλησία ξενοδοχείων στην περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου. Ο κύριος Παπαδόπουλος πρόσθεσε ότι η υπόθεση διερευνάται από τις αρχές της Δημοκρατίας και όταν υπάρξουν αποτελέσματα θα γίνουν σχετικές ανακοινώσεις.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024