Παναθηναϊκός: «Ξεκάθαρη δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Μουκουντί χαρίζεται» (vid, pic)
Ο Παναθηναϊκός διαμαρτύρεται για δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Μουκουντί λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, με την «πράσινη» ΠΑΕ να κάνει και σχετική ανάρτηση στα social media στη διάρκεια του ημιχρόνου.
Ο Παναθηναϊκός ζήτησε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και την αποβολή για τον Μουκουντί για φάουλ πάνω στον Σπόραρ λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου στο ντέρμπι της Λεωφόρου με την ΑΕΚ.
Ο αμυντικός της «Ένωσης» ανέτρεψε τον Σπόραρ που έβγαινε στην αντεπίθεση, ο διαιτητής έδωσε το φάουλ αλλά όχι την κάρτα όπως ζήτησαν οι γηπεδούχοι.
Δείτε τη φάση:
Μάλιστα τη φάση σχολίασε και ο λογαριασμός του Παναθηναϊκού στο twitter αναφέροντας:
«Ξεκάθαρη δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Μουκουντί χαρίζεται από τον διαιτητή»
Μια βραδιά στο κέντρο της πόλης γεμάτη τραγούδια, ιστορίες και μουσικές που έχουν καθιερώσει την Μαρία Παπαγεωργίου ως μία από τις σημαντικότερες ερμηνεύτριες και δημιουργούς της γενιάς της.