Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σκέρτσος: «Στην αριστερή πολυκατοικία επικρατεί ένα μπάχαλο»

Σκέρτσος: «Στην αριστερή πολυκατοικία επικρατεί ένα μπάχαλο»

Τι είπε για το debate Μητσοτάκη - Τσίπρα

Κριτική στις κινήσεις του ΣΥΡΙΖΑ άσκησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ.

Ο κ. Σκέρτσος μίλησε για «μπάχαλο στην αριστερή πολυκατοικία», στο «παρά ένα των εκλογών» και τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισε τις κινήσεις της κυβέρνησης, προκειμένου να εμποδίσει τη συμμετοχή του ακροδεξιού κόμματος στις εκλογές.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δυστυχώς, παρά τις μεγαλόστομες εξαγγελίες του ότι είναι ένα κόμμα υπέρ της δημοκρατίας και κατά του φασισμού, είναι για άλλη μια φορά μια δημοκρατική εξαίρεση» είπε αρχικά.

Όσον αφορά τη διενέργεια του debate τόνισε ότι «προφανώς στην ώρα του, μπορεί να γίνει και αυτό το debate μεταξύ των δύο αρχηγών».

Στη συνέχεια αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι «καταψήφισε τις ρυθμίσεις που φέραμε στη Βουλή τους τελευταίους μήνες και τις βελτιώσεις που ήταν αναγκαίες εντός των συνταγματικών ορίων. Και χθες που εξέπνεε η σχετική προθεσμία δεν κατέθεσε το υπόμνημα που ήταν αναγκαίο ώστε το κόμμα Κασιδιάρη να κριθεί από τον Άρειο Πάγο για το κατά πόσο μπορεί ή όχι να συμμετάσχει στις εκλογές. Δεν μιλάμε για ένα πολιτικό κόμμα, μιλάμε για μια εγκληματική οργάνωση» τόνισε.

«Μπάχαλο στην αριστερή πολυκατοικία»

«Έχουμε φτάσει στο παρά ένα των εκλογών και αυτό το οποίο βλέπουμε είναι κυριολεκτικά ένα μπάχαλο στην αριστερή πολυκατοικία όπου τη μια μέρα μας μιλάνε για κυβέρνηση ανοχής, την άλλη μέρα μας κυβερνούν, μας μιλάνε για κυβέρνηση ηττημένων την άλλη μέρα για κυβερνήσεις νικητών με Δήμητρα, χωρίς Δήμητρα, με τράπεζες ανοιχτές, με τράπεζες κλειστές, με παράλληλα νομίσματα» είπε και συνέχισε:

«Η απελπισία του ΣΥΡΙΖΑ μεταφέρεται, προσπαθούν να την προβάλουν και στην Ελλάδα. Το μαύρο στις διαφημίσεις του ΣΥΡΙΖΑ δεν ταιριάζει στην Ελλάδα».

Το σενάριο της κυβέρνησης ηττημένων

Αναφερόμενος στην πιθανότητα σχηματισμού μίας κυβέρνησης ηττημένων, ο κ. Σκέρτσος είπε: «Αυτό το οποίο βλέπουμε είναι πραγματικά τρομακτικό και μας πάει πάρα πολλά βήματα πίσω πίσω στο 2015, σαν να μην έχουμε μάθει τίποτα από εκείνο το καταστροφικό καλοκαίρι».

«Στον ΣΥΡΙΖΑ λειτουργούν σαν να μην έχουν μάθει τίποτα, σαν να μην έχουν κυβέρνηση, σαν να μην αποτελούν μία πολιτική δύναμη ευθύνης. Εμείς λέμε ότι είμαστε μία δύναμη ευθύνης. Νομίζω ότι το ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει διδαχτεί τίποτα» συμπλήρωσε.

Για το debate είπε: «Είμαστε υπέρ της σύγκρισης, δεν είμαστε υπέρ της σύγκρουσης που επιδιώκει ο ΣΥΡΙΖΑ. Προφανώς στην ώρα του, μπορεί να γίνει και αυτό το debate μεταξύ των δύο αρχηγών».

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024