Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μεντβέντεφ: Ο σκύλος του Κιέβου συνεχίζει να γαβγίζει

Μεντβέντεφ: Ο σκύλος του Κιέβου συνεχίζει να γαβγίζει

Παραλήρημα Μεντβέντεφ για την ανάγκη «πλήρους διάλυσης του καθεστώτος του Κιέβου».

«Ο σκύλος του Κιέβου συνεχίζει να γαβγίζει. Το σάλιο κυλάει στο τριχωτό ρύγχος του, έτσι ώστε τα αφεντικά του να μπορούν να δουν τις ιδιότητές του στη μάχη» γράφει σε ανάρτησή του στο Telegram ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

Υπογραμμίζει επίσης την ανάγκη να «διαλυθεί πλήρως το καθεστώς του Κιέβου» και να ληφθούν αντίποινα εναντίον των πρωταγωνιστών του». Η ανάρτηση Μεντβέντεφ φανερώνει ότι Κίεβο και Μόσχα δεν βαδίζουν προς μια ειρηνευτική συμφωνία.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Ο σκύλος του Κιέβου συνεχίζει να γαβγίζει. Το σάλιο κυλάει στο τριχωτό ρύγχος του, έτσι ώστε τα αφεντικά του να μπορούν να δουν τις πολεμικές του ιδιότητες. Τι είναι αυτό; Παραλήρημα αβεβαιότητας; Πίεση στους πάτρωνές του; Γενική παράνοια; Χωρίς αμφιβολία, όλα αυτά μαζί. Ωστόσο, ακόμη και παραληρηματικές δηλώσεις δεν πρέπει να υποτιμώνται. Αυτό είναι το υστερικό μανιφέστο του καθεστώτος του Κιέβου με στόχο την εδραίωση της ναζιστικής ελίτ, την υποστήριξη του μαχητικού πνεύματος των στρατευμάτων (του) και τη λήψη νέας υποστήριξης από τους χορηγούς του.

Η μόνη απάντηση πρέπει να είναι η εξής: Η μαζική καταστροφή του προσωπικού και του στρατιωτικού εξοπλισμού που χρησιμοποιείται από το νεοναζιστικό καθεστώς στην αντεπίθεση, με τη μέγιστη στρατιωτική ήττα των ουκρανικών στρατευμάτων. Πλήρης διάλυση του εχθρού, και τελική υποταγή του νεοναζιστικού καθεστώτος του Κιέβου με την πλήρη αποστρατικοποίησή του σε ολόκληρη την ουκρανική επικράτεια. Αντίποινα κατά των βασικών στελεχών του νεοναζιστικού καθεστώτος, ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται.

Διαφορετικά, δεν θα ηρεμήσουν και οι παραληρητικές δηλώσεις που προκαλούνται από τα ναρκωτικά μπορεί να γίνουν πραγματικότητα και ο πόλεμος θα διαρκέσει πολύ. Η χώρα μας δεν το χρειάζεται αυτό».

«Είμαστε στο χείλος ενός νέου παγκόσμιου πολέμου»

Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ, στενός φίλος του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν, προειδοποίησε την Τρίτη ότι ο κόσμος πιθανόν βρίσκεται στο χείλος ενός νέου παγκόσμιου πολέμου, προειδοποιώντας ότι αυξάνονται επίσης οι κίνδυνοι μιας πυρηνικής αντιπαράθεσης.

«Ο κόσμος είναι άρρωστος και είναι αρκετά πιθανόν ότι βρίσκεται στο χείλος ενός νέου παγκόσμιου πολέμου», δήλωσε σήμερα σε συνέδριο στη Μόσχα ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ, σήμερα αντιπρόεδρος στο πανίσχυρο συμβούλιο ασφαλείας του Πούτιν.

Ο ίδιος δήλωσε ότι ένας τέτοιος παγκόσμιος πόλεμος δεν είναι αναπόφευκτος, αλλά πρόσθεσε πως οι κίνδυνοι μιας πυρηνικής αντιπαράθεσης αυξάνονται –και είναι πιο σοβαροί από τις ανησυχίες για την κλιματική αλλαγή.

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024