Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ξέσπασε κατά των Μπακς ο Κράουντερ: «Δεν ξέρω γιατί με έφεραν εδώ»

Ξέσπασε κατά των Μπακς ο Κράουντερ: «Δεν ξέρω γιατί με έφεραν εδώ»

Ο Τζέι Κράουντερ άφησε ξεκάθαρες αιχμές κατά των Μιλγουόκι Μπακς και του Μάικ Μπουντενχόλζερ για τη μη χρησιμοποίησή του στα playoffs του ΝΒΑ.

Ο αποκλεισμός των Μιλγουόκι Μπακς από τους Μαϊάμι Χιτ στον πρώτο γύρο των playoffs του NBA έχει προκαλέσεις τριγμούς στο εσωτερικό των «Ελαφιών» όπως ήταν αναμενόμενο, με την ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο να έχει μπροστά της ορισμένες σημαντικές αποφάσεις για τη συνέχεια.

Τα συναισθήματα είναι αρκετά έντονα και ένας από αυτούς που δεν μπόρεσε να κρύψει τον εκνευρισμό του ήταν ο Τζέι Κράουνερ, ο οποίος άφησε αιχμές κατά της ομάδας και του τεχνικού επιτελείου των «ελαφιών», με αφορμή τη μη χρησιμοποίησή του στα playoffs.

«Δεν έχω ξαναβρεθεί σε κατάσταση σαν αυτή. 11 χρόνια, δείτε την καριέρα μου. Πάντα έπαιζα. Είμαι μπερδεμένος, δεν ξέρω γιατί με έφεραν εδώ, δεν ξέρω ποιος ήταν ο σκοπός μου σε αυτή την ομάδα. Προφανώς και δεν περίμενα ότι δεν θα αγωνίζομαι, διότι δεν συνέβη ποτέ στην πορεία μου στο NBA. Γιατί να συμβεί τώρα; Ρωτήστε αυτούς που πρέπει, εγώ είμαι παίκτης και πρέπει να κάνω αυτό που λέει ο προπονητής. Σίγουρα όμως το γεγονός ότι δεν χρησιμοποιήθηκα στο Game 4 μου έδειξε ότι δεν θα παίξω ούτε στο Game 5», ήταν τα λόγια του 33χρονου Κράουντερ.

Σχετικά με το μέλλον του ανέφερε:

«Θα ήθελα να μείνω γιατί στα αποδυτήρια υπάρχει ένα σπουδαίο γκρουπ παικτών που βάζει πάνω απ’ όλα τη δουλειά και μετά τη διασκέδαση. Μπορώ να δουλέψω σε ένα τέτοιο περιβάλλον και πράγματι εκτιμώ τους συμπαίκτες μου για τον τρόπο με τον οποίο με υποδέχθηκαν. Από την πρώτη στιγμή υπήρχε αγάπη από την πλευρά τους».

Sports in

Η ώρα της στέψης: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στον… τελικό των τελικών

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (13:30) στον 5ο τελικό της Α1 Γυναικών με την σειρά στο 2-2 και την νικήτρια ομάδα να αναδεικνύεται ταυτόχρονα πρωταθλήτρια.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024