Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Υποψήφιος για τον πάγκο της Γιουβέντους πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ

Υποψήφιος για τον πάγκο της Γιουβέντους πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ

Ο Μαξ Αλέγκρι αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της Γιουβέντους και ένας πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ είναι μεταξύ των υποψήφιων να τον αντικαταστήσουν.

Η Γιουβέντους έχει πάψει εδώ και καιρό να θυμίζει την πάλαι ποτέ κραταιά Μεγάλη Κυρία. Δύο χρόνια χωρίς πρωτάθλημα είναι πολλά για μια ομάδα όπως η Γιούβε, με την εικόνα της να προβληματίζει για ακόμα περισσότερο καιρό είναι η αλήθεια.

Πρωτοκλασάτα στελέχη της αποχώρησαν (Ντιμπάλα, Κιελίνι), η μεταγραφή του Κριστιάνο δεν απέδωσε τα αναμενόμενα και όλα αυτά σε συνδυασμό με την άνοδο ομάδων όπως η Μίλαν και η Νάπολι αλλά και εγωγηπεδικών… αμαρτιών που ταλαιπωρούν τη Γιουβέντους, έφεραν προβληματισμό στους ιθύνοντες της ομάδας.

Ένα από τα κομμάτια που αναμένεται να αλλάξουν ενόψει της νέας σεζόν είναι και αυτό του προπονητή με τον Μαξιμιλιάνο Αλέγκρι να είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει παρελθόν από τους μπιανκονέρι στο τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Ένα από τα ονόματα μάλιστα που βρίσκονται στη λίστα για τους αντικαταστάτες είναι και αυτό του Ιγκόρ Τούντορ σύμφωνα με την Equipe. Ο Κροάτης τεχνικός που πέρασε από τον πάγκο του ΠΑΟΚ τη σεζόν 2015-2016, βρίσκεται τη φετινή σεζόν στη Μαρσέιγ με την οποία κάνει εξαιρετική δουλειά μιας και την έχει στη 2η θέση του γαλλικού πρωταθλήματος πίσω μόνο από την Παρί σεν Ζερμέν.

Εκτός από τις προπονητικές του ικανότητες ο Τούντορ είχε πέρασμα από τη Γιουβέντους και ως παίκτης, αγωνιζόμενος ως κεντρικός αμυντικός αλλά και αμυντικός χαφ από το 1998 μέχρι και το 2005 καταγράφοντας 174 συμμετοχές για την ομάδα του ιταλικού Βορρά.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024