Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός Β’ – Καλλιθέα 5-4: Ασταμάτητοι οι «ερυθρόλευκοι» με πρωταγωνιστή τον Μπα

Ολυμπιακός Β’ – Καλλιθέα 5-4: Ασταμάτητοι οι «ερυθρόλευκοι» με πρωταγωνιστή τον Μπα

Το 4/4 έκανε ο Ολυμπιακός Β’ στην 22η αγωνιστική της Super League 2 κερδίζοντας την Καλλιθέα στο Ρέντη με 5-4 έχοντας τον Αλγκασίμ Μπα σε… πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο Ολυμπιακός Β’ πέτυχε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του στη Super League 2 κερδίζοντας για την 22η αγωνιστική στο Ρέντη, την Καλλιθέα με 5-4 και μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αλγκασίμ Μπα που σημείωσε χατ τρικ.

Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα ανέβηκε στη 10η θέση με 20 βαθμούς, ενώ η Καλλιθέα έμεινε στους 46 όντας 2η.

Περισσότερο αγώνα Premier League θύμισε η αναμέτρηση της 22ης στροφής της Super League με τις δυο ομάδες να προσφέρουν χορταστικό θέαμα σκοράροντας συνολικά εννιά τέρματα.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε εξαιρετικά το πρώτο μέρος, αφού πρώτα ο Στουρνάρας έδιωξε τη μπάλα σε κεφαλιά του Λουκίνα. Κατόπιν οι «ερυθρόλευκοι» σκόραραν δυο τέρματα με τον συνήθη ύποπτο Αλγκασίμ Μπα.

Συγκεκριμένα στο 8ο λεπτό, από κάθετη του Πινακά στον Μαρίνο και γύρισμα του δεύτερου από αριστερά στον Μπα ήρθε το 1-0, ενώ στο 13′ η ομάδα του Ιμπαγάσα σκόραρε και δεύτερο τέρμα ύστερα από γύρισμα του Λιάτσου και εκτέλεστη πάλι τον Μπα.

Η ομάδα της Καλλιθέας πίεσε, με τον Στουρνάρα σε δυο περιπτώσεις να απομακρύνει τον κίνδυνο για την ομάδα του. Η πίεση ωστόσο των φιλοξρνούμενων καρποφόρησε τελικά στις καθυστερήσεις του ημιχρόνιου με τον Λουκίνα να μειώνει σε 2-1 και να ξαναβάζει στο παιχνίδι την ομάδα του.

Στην επανάληψη οι «ερυθρόλευκοι» έπαιζαν… κυνηγητό με τους φιλοξενούμενους. Ο Μπα με χατ τρικ έγραψε το 3-1 στο 68′ με τον Λουκίνα με πέναλτι να μειώνει σε 3-2 στο 68ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι ωστόσο απάντησαν με δυο τέρματα σε διάστημα τεσσάρων λεπτών με τους Κωστή και Μαρίνο να παίρνουν τη σκυτάλη από τον Μπα.

Ο Λουκίνας μείωσε στο 84′ σε 5-3 και στος καθυστερήσεις με το τέταρτο δικό του γκολ διαμόρφωσε το τελικό 5-4 (στο 94′).

Sports in

«Μονόδρομος» το VAR και στο μπάσκετ – Εφαρμογή στο τελευταίο κρίσιμο δίλεπτο και για όλες τις αποφάσεις

Μια είναι η λύση για να μπει τέλος σε «εμετικές» διαιτησίες, όπως αυτή που είδαμε στο Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα το βράδυ της Τρίτης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024