Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η Άννα Φόνσου αποκαλύπτει στη Ρούλα Κορομηλά ότι ήταν ερωτευμένη με τον Ντίνο Ηλιόπουλο

Η Άννα Φόνσου αποκαλύπτει στη Ρούλα Κορομηλά ότι ήταν ερωτευμένη με τον Ντίνο Ηλιόπουλο

Η Άννα Φόνσου δεν δίστασε να μοιραστεί με τη Ρούλα Κορομηλά μια πολύ τρυφερή στιγμή: την πρώτη της συνάντηση με τον σπουδαίο ηθοποιό Ντίνο Ηλιόπουλο.

Μία πολύ γλυκιά εξομολόγηση κάνει απόψε στις 21:00 η αγαπημένη ηθοποιός Άννα Φόνσου στο «Σπίτι με το MEGA» και τη Ρούλα Κορομηλά.

Όταν η οικοδέσποινα τη ρωτά με ποιους άλλους μεγάλους ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου είχε συνεργαστεί, εκείνη δεν διστάζει να μοιραστεί μια πολύ τρυφερή στιγμή: την πρώτη της συνάντηση με τον σπουδαίο ηθοποιό Ντίνο Ηλιόπουλο.

Όπως αναφέρει, ήταν ακόμη μαθήτρια και ουσιαστικά έβλεπε μπροστά της έναν ζωντανό μύθο, έναν άνθρωπο που θαύμαζε βαθιά και που την ενέπνευσε και αργότερα τη βοήθησε να κάνει καριέρα στο σινεμά και στο θέατρο.

Η πρώτη πρόβα με τον Ντίνο Ηλιόπουλο

Όταν μάλιστα έπρεπε να κάνει την πρώτη της πρόβα μαζί του, η ίδια θυμάται με το χαρακτηριστικό της πηγαίο τρόπο ότι έχανε τα λόγια της, προσπαθώντας να συνειδητοποιήσει ότι δεν ονειρεύεται, αλλά όντως, είχε μπροστά της με σάρκα και οστά το μεγάλο της είδωλο.

Αυτή είναι μια μόνο από τις πολλές ενδιαφέρουσες ιστορίες που θα ακούσουμε απόψε στις 21:00 στην αγαπημένη μουσική εκπομπή του MEGA.

Το «Σπίτι με το MEGA» απόψε μάς προσκαλεί σε ένα ξεχωριστό αφιέρωμα με τα αξέχαστα τραγούδια του ελληνικού κινηματογράφου που όλοι έχουμε αγαπήσει.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024