Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δημοσκόπηση: Διευρύνεται η διαφορά ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ - Ποια είναι τα ποσοστά των άλλων κομμάτων

Δημοσκόπηση: Διευρύνεται η διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ – Ποια είναι τα ποσοστά των άλλων κομμάτων

Η ΝΔ καταγράφει αύξηση στα ποσοστά της και συγκεκριμένα στον πίνακα της πρόθεσης ψήφου εμφανίζεται  µε ποσοστό 32,8%,

Διαφορά 5,9 μονάδων καταγράφει η Νέα Δημοκρατία έναντι του  ΣΥΡΙΖΑ στη δημοσκόπηση της GPO για την εφημερίδα «Παραπολιτικά», τρεις μόλις εβδομάδες πριν από τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δημοσκόπησης η ΝΔ καταγράφει αύξηση στα ποσοστά της και συγκεκριμένα στον πίνακα της πρόθεσης ψήφου εμφανίζεται µε ποσοστό 32,8%, έναντι 31,4% που είχε στις αρχές του Απριλίου και 29,5% που κατέγραφε τον Μάρτιο.

Σηµειώνει, άνοδο 1,4% σε σχέση µε την προηγούµενη δηµοσκόπηση και 3,3% σε σχέση µε τον Μάρτιο, όταν βρέθηκε στο χαµηλότερο ποσοστό της.

Ανοδικά είναι και τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ όπου σήµερα βρίσκεται στο 26,9% από 26,6% στις αρχές Απριλίου και 25,6% τον Μάρτιο.

Η άνοδός του, ωστόσο, παραµένει αργή, καθώς, τη στιγµή που καταγράφεται µια αύξηση της συσπείρωσης του κόµµατος της αξιωµατικής αντιπολίτευσης, αναδεικνύεται και µια δυσκολία διείσδυσης σε άλλα εκλογικά ακροατήρια, που είναι απαραίτητα για να µπορέσει να διεκδικήσει την πρώτη θέση.

Την ίδια αδυναµία διεύρυνσης φαίνεται να αντιµετωπίζει και το ΠΑΣΟΚ, του οποίου η εκλογική επιρροή εµφανίζεται µειωµένη στο 9% έναντι των προηγούµενων µετρήσεων.

Το ΚΚΕ και το ΜέΡΑ25 εµφανίζονται σταθερά, κρατώντας τις δηµοσκοπικές δυνάµεις που είχαν κερδίσει µετά τον Μάρτιο, ενώ οι τελευταίες εξελίξεις στο εσωτερικό της Ελληνικής Λύσης περιορίζουν τη δυναµική της και τη φέρνουν οριακά πάνω από το 3%, το εκλογικό όριο το οποίο σε αυτήν τη µέτρηση πιάνουν οι «Ελληνες» του Κασιδιάρη, η συµπεριφορά των οποίων αποτελεί έναν από τους άγνωστους παράγοντες της επόµενης αναµέτρησης, καθώς ακόµη δεν γνωρίζουµε αν θα τους επιτραπεί τελικά η συµµετοχή.

Sports in

Κοβάσεβιτς: «Κανονικά στην Τουρκία η ρεβάνς με τη Φενέρ, δεν ανησυχούμε για την ασφάλεια»

Όσα είπε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς για τη ρεβάνς με τη Φενέρμπαχτσε και την ασφάλεια στην Τουρκία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024