Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
The Simpsons: Πόσες σεζόν θα κρατήσει η σειρά; - Η πρόβλεψη ηθοποιού της σειράς

The Simpsons: Πόσες σεζόν θα κρατήσει η σειρά; – Η πρόβλεψη ηθοποιού της σειράς

Ηθοποιός των «The Simpsons» προβλέπει πότε θα τελειώσει η σειρά

O Χανκ Αζάρια, ένας από τους ηθοποιούς που δανείζουν τη φωνή τους στους The Simpsons, κάνει προβλέψεις σχετικά με το φινάλε του δημοφιλούς animation και λέει πότε σκοπεύει εκείνος να εγκαταλείψει τη σειρά.

Ο ηθοποιός – ο οποίος έχει επίσης πρωταγωνιστήσει στα Friends , Pretty Woman και The Smurfs – έκανε προβλέψεις για την μακροχρόνια σειρά κινουμένων σχεδίων.

Ο 58χρονος ηθοποιός ήταν στην πρεμιέρα της σεζόν 5 του The Marvelous Mrs. Maisel, στη Νέα Υόρκη, όταν επιβεβαίωσε ότι δεν σχεδιάζει να αποχωρήσει από τη σειρά σύντομα.

«Λοιπόν, θα ήταν ανόητο να φύγω ενώ με πληρώνουν», λέει στο People ο 58χρονος ηθοποιός και προσθέτει: «Κάνουμε τις σεζόν 35 και 36. Πιστεύω ότι είναι πιθανό να πάει μέχρι την 40ή σεζόν. Φαίνεται πως τα πάει καλά».

Αυτήν τη στιγμή, η σειρά βρίσκεται στην 34η σεζόν της και κατέχει αρκετά ρεκόρ… μακροζωίας στην αμερικανική τηλεόραση. Αυτά περιλαμβάνουν τους τίτλους της μακροβιότερης σειράς κινουμένων σχεδίων primetime και της μακροβιότερης κωμικής σειράς στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο Αζάρια βρίσκεται στους Simpsons από την πρώτη σεζόν της σειράς, πίσω στο μακρινό 1989 και δίνει τη φωνή του στους χαρακτήρες: Moe Szyslak, Chief Wiggum, Comic Book Guy και Snake Jailbird. Επίσης έχει δανείσει τη φωνή του στους: Lou, Carl Carlson, Bumblebee Man και Apu Nahasapeemapetilon.

Στην ίδια συνέντευξη εξηγεί πως η σειρά συνεχίζει να βρίσκεται στις πρώτες προτιμήσεις των φαν, καθώς και ότι εξελίσσεται και βελτιώνεται διαρκώς, όπερ σημαίνει ότι «είναι απίθανο οι σεναριογράφοι να τελειώσουν σύντομα το σόου».

«Όποια κι αν είναι τα πρότυπα τώρα, φαίνεται ότι πάμε καλά. Ο κόσμος εξακολουθεί να απολαμβάνει να το βλέπει. Φαίνεται ότι θέλουν την σειρά. Οπότε φαντάζομαι ότι συνεχίζουμε. Οι φωνές δεν γερνούν πραγματικά. Έτσι μπορούμε να συνεχίσουμε να το κάνουμε. Και το animation δεν γερνάει. Το animation γίνεται καλύτερο — και πιο γρήγορο», σημειώνει ο Αζάρια.

Sports in

Οι μέρες και οι ώρες των Game 5 Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού

Ανακοινώθηκαν οι μέρες και οι ώρες των Game 5 του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024